Cele mai populare păcănele gratis inspirate din basme

- - 5- 2 vizualizari

S-ar putea să existe zile în care s-ar putea să doriți să scăpați de mizeria zilnică și să vă pierdeți în lumea magiei. Din fericire, există sute de opțiuni disponibile la cazinourile online. În această notă, am pregătit o listă cu cele mai bune sloturi cu basme pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă. Găsiți mai jos cele mai bune sloturi de basm inspirate la cazino cu runde gratuite 2020 la casinoHEX , precum Albă ca Zăpada și cei șapte pitici și Cei Trei Purceluși.

Aici, vă vom oferi o prezentare generală a fiecăruia dintre sloturile de basm enumerate mai sus. În plus față de clasarea sloturilor de basm, acest articol este legat de recenziile individuale ale fiecărui joc. Pentru a citi mai multe detalii, faceți clic pe linkul din paragraful respectat. În plus, puteți juca sloturi gratuite pentru basm atunci când urmați instrucțiunile recenziilor principale ale sloturilor.

FORTUNE HILL

Amplasat ferm pe tărâmul imaginii, acest slot video Playtech este foarte distractiv de jucat. Când lansați jocul, veți vedea un videoclip introductiv de desene animate, cu un vrăjitor magic și o zână delicioasă care împrăștie praful de zână, în timp ce un orc înfricoșător fură ciuperci. Eroul poveștii, un elf sprit, îi ia cu curaj înapoi. Nu numai distracția face acest slot cu tematică de basm atât de atrăgător.

Este plin de caracteristici satisfăcătoare. Roata norocului se învârte lângă role la fiecare rotire și poate acorda o serie de caracteristici fantastice, inclusiv premii în bani, Wilds în expansiune, re-rotiri cu Wilds înghețate și multiplicatori magnifici. Jocul are, de asemenea, jocuri gratuite Rainbow și bonusul Magic Mushroom. Cu o grafică superbă și muzică veselă, Fortune Hill oferă o experiență de joc magică!

PRINȚUL BROASCĂ

S-ar putea să vă întrebați ce slot se bazează pe basmul Grimms. În lista noastră de sloturi de top pentru zâne din 2020, acesta este jocul bazat pe povestea clasică a Prințului broască. Este cel mai bine cunoscut din versiunea scrisă de frații Grimm. Spune povestea unei prințese răsfățate care se împrietenește cu o broască, care se transformă magic într-un prinț frumos la sărutarea ei.

Joacă jocul interesant, Prințul broască, care slot se bazează pe basmul Grimms. Cu toate acestea, uitați să vă ridicați – în acest joc, transformați cele trei simboluri broască în Wilds Prince stivuite cu un pariu suplimentar. Acest joc feeric are o grafică și o muzică definite frumos colorate, care s-ar potrivi unui film cu prințese Disney. Slotul are un bonus de rotiri gratuite, în care se adaugă sălbatice suplimentare și Wilds multiplicatoare pentru a avea șansa de a obține câștiguri regale.

PIXIES OF THE FOREST

Există atât de multe basme care sunt așezate în păduri fermecate, pline de creaturi magice și mistice. De aici își inspiră Pixies of the Forest. Cele trei drăguțe își stropesc praful de zână și adaugă o mulțime de chicoteli dulci în timp ce te joci, creând o atmosferă cu adevărat magică.

Slotul include caracteristica Tumbling Reels, unde simbolurile câștigătoare dispar și sunt înlocuite cu altele noi. Această caracteristică inovatoare înseamnă că, dintr-o singură rotire, puteți acumula numeroase victorii. Există, de asemenea, un bonus de rotiri gratuite, cât de grozav este asta ?! Câștigă până la 11 sloturi gratuite de basm cu role super-bogate, creând posibilitatea unor victorii impresionante.

AVENTURI ÎN LUMEA MINUNATĂ

Romanul atemporal al lui Lewis Carroll, Aventurile lui Alice în Țara Minunilor este o poveste clasică de aventuri fanteziste de basm care și-a păstrat popularitatea de-a lungul secolelor. Deși există numeroase sloturi online care iau ca inspirație povestea tradițională, cea mai bună dintre acestea este Aventurile lui Ash Gaming în Țara Minunilor.

Veți vedea toate personajele familiare din joc, cu pisica Cheshire, Tweedledee și Tweedledum și, bineînțeles, Alice. Există o mulțime de caracteristici interesante care dau viață temei de basm a sloturilor, cu bonusul Teatrului de nebunie, bonusul Rabbit Hole și bonusul Pocket Watch. Jocul are, de asemenea, un jackpot progresiv.

CEI TREI PURCELUSI

Știm cu toții basmul celor 3 porci mici, iar acest slot Playtech adaugă o întoarcere comică poveștii clasice pentru copii. În acest slot, porcii includ un stoner în casa lui de paie lipsită de lumină, un banjo care zvâcnește țăranul în casa lui din lemn de gamă medie și tipul bogat și pompos din casa sa indestructibilă din cărămidă. Jocul prezintă o grafică netedă și clară, inclusiv un videoclip introductiv distractiv care stabilește scena.

Jocul include o mulțime de caracteristici pline de satisfacții care cresc entuziasmul jocului. Funcția Shuffle Huff N ’Puff vede lupul tare suflând simboluri de pe role pentru a obține mai multe victorii. Există sloturi gratuite pentru basm cu porci care se învârtesc. În plus, bonusul Blow the House Down poate oferi câteva victorii epice. Când joci Piggies and the Wolf, este distractiv până la capăt!

Povestea unui DRAGON

Multe basme clasice medievale prezintă un cavaler curajos care se luptă cu un dragon acerb. Acesta este basmul care oferă tema pentru Povestea unui dragon. Deși, dragonul înfricoșător care respiră focul din acest slot are o margine destul de drăguță pentru el. Un punct culminant al jocului este funcția Superbet.

Această caracteristică, care poate fi găsită într-o gamă de sloturi NextGen, vă permite să îmbunătățiți rolele plasând un pariu suplimentar. În acest caz, prin activarea caracteristicii Superbet, adăugați mai mulți dragoni la role, care, la rândul lor, recompensează mai mulți Wilds. Slotul include o caracteristică profitabilă a sloturilor de basm gratuite, cu jocuri extravagante și duble câștiguri. Există, de asemenea, bonusul Brave Sir William, unde puteți câștiga până la 1250 ori pariul total.

MISS WHITE

Unul dintre cele mai iubite basme din toate timpurile trebuie să fie Albă ca Zăpada și cei șapte pitici. Povestea fermecătoare a fost cel mai vechi lungmetraj de animație Disney realizat vreodată și este încă iubită atât de adulți, cât și de copii până în prezent. IGT a luat această poveste atât de iubită și a creat un slot video captivant și încântător.

Domnișoara White include toate imaginile pe care le aștepți de la poveste, cu frumoasa doamnă principală, frumosul prinț, vrăjitoarea rea ​​și piticii, toate capturate cu o grafică frumos ascuțită și colorată. Slotul are câteva caracteristici impresionante, inclusiv extinderea simbolului End2End, parierea MultiWay Xtra și bonusul de rotiri gratuite Magic Mirror.

5 recommended
comments icon 0 comments
2 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea unui român care a muncit șapte ani în Italia. S-a întors în România și a deschis o librărie în satul natal: ”Mi-a fost foarte dor de țară!”

-

Remus Ursache, un român în vârstă de 33 de ani, a plecat din România în urmă cu mulți ani și s-a stabilit în Italia, pe coasta Mării Mediterane. a visat, însă, să revină în țară și s-a întors ân satul său natal, acolo unde a deschis o librărie. În Italia, prim... Mai mult »