5 Cele mai jucate păcănele pe bani reali online

- - 5- 3 vizualizari

Deoarece există o mulțime de jocuri slot populare care se remarcă deasupra celorlalte, în funcție de modul lor de funcționare și datorită celebrelor lor jackpoturi realizate de-a lungul istoriei, am decis să selectăm 5 sloturi celebre.

 

Cele mai populare sloturi

Chiar dacă istoria sloturilor a început la sfârșitul secolului al XIX-lea, unele dintre cele mai populare sloturi au fost create nu cu mult timp în urmă. Și, deși există numeroase tipuri de slot machine, doar unele s-au dovedit a fi destul de faimoase și răspândite.

Suntem pe punctul de a dezvălui unele dintre cele mai populare sloturi de cazino, așa că, în cazul în care decideți să vă setați pariurile folosind pariul maxim pe parcursul următoarei sesiuni de jocuri, vă sugerăm să consultați tabelul de plată al jocului doar pentru a fi sigur. Ar trebui să fiți pe deplin conștienți de valoarea simbolurilor, caracteristicile jocului și numărul de linii de plată care sunt activate sau pur și simplu selectate în funcție de preferințele dvs. de joc. Sunteți gata să aflați mai multe? Pe aici!

  1. Liberty Bell

Inventat și proiectat de un mecanic din San Francisco numit Charles Fey în 1895, Liberty Bell este primul slot machine. Principalele simboluri aici includ potcoave, stele, pică, diamante, inimi și clopote Liberty. Odată ce trei clopote sunt aliniate, mașina plătește 50 de cenți.

Având un slot pentru monede în partea de sus, are role mici în mijloc și un tabel de plăți în partea de jos. Funcționează așa – jucătorii introduc o monedă și trag o manetă pe partea dreaptă pentru a roti rolele. Deși Operator Bell și Liberty Bell au fost scoase din cazinouri, originalul Liberty Bell expus poate fi văzut în salonul Liberty Bell din Reno, Nevada.

  1. Lion’s Share

Una dintre cele mai renumite mașini de slot, clasicul slot Lion’s Share al Microgaming, a câștigat mult succes în 2014, datorită canalelor de știri care au discutat subiectul despre cum jackpotul progresiv al Lion’s Share nu a fost lovit de două decenii. Mii de oameni au încercat, dar nimeni nu a avut norocul să o scoată.

Deși aparatul avea doar 3 role și doar 1 linie de plată, Lion’s Share a reușit să devină una dintre cele mai populare versiuni din Vegas, atât de populară încât oamenii au așteptat la coadă doar pentru a pune o monedă în ea și a încerca să rotească acele role.

În cele din urmă, un cuplu din New Hampshire a obținut jackpotul progresiv de 2,4 milioane de dolari în Grand’s Lion’s Share de la MGM. La scurt timp, MGM Grand a luat o decizie de a retrage aparatul Lion’s Share, deoarece a necesitat multă întreținere. Totuși, jocul a devenit parte a istoriei sloturilor cu un jackpot care a durat 20 de ani pentru a câștiga.

  1. Megabucks

Creat de IGT, Megabucks a reușit să devină una dintre cele mai bune mașini de slot progresive din lume. Jocul este, de asemenea, responsabil pentru numeroase victorii mari de-a lungul întregii istorii a jackpoturilor. Cunoscute și ca cele mai mari jackpoturi de bani din toate timpurile, sloturile Megabucks sunt descrise ca jocuri simple cu un jackpot progresiv masiv. Una dintre cele mai mari victorii a fost când un inginer anonim a câștigat o uimitoare 39,7 milioane de dolari la Excalibur din Las Vegas, în 2003.

În ceea ce privește celelalte victorii mari obținute pe această mașină, a existat o chelneriță de cocktail Cynthia Jay Brennan care a cucerit un incredibil 34,9 milioane de dolari la Desert Inn din Vegas, precum și o însoțitoare de bord pensionară care a atins 27,5 milioane de dolari la stația Palace din Vegas. Johanna Huendl a câștigat 22,6 milioane de dolari, în timp ce un om de afaceri din Illinois a câștigat 21,3 milioane de dolari în prima rotire.

Cu toate acestea, după ce a câștigat premiul, unul dintre membrii familiei câștigătorului a avut un accident tragic, care (așa cum cred unii) a susținut doar teoria blestemului Megabucks. Se crede că alte povești nefericite sunt legende urbane, inclusiv anecdote despre jucătorii minori, precum și despre angajații cazinoului, fiind mari câștigători, dar neputându-și revendica jackpoturile din cauza legilor și reglementărilor specifice statului.

  1. Roata Norocului

Roata norocului IGT s-a dovedit a fi cea de-a doua cea mai faimoasă mașină slot din toate timpurile. Dispunând de o caracteristică bonus la fel ca spectacolul real, slotul este de obicei jucat de mulți fani de slot și poate fi găsit în numeroase cazinouri de pe tot globul. Deși jocul vine în mai multe variante, probabil cea mai populară este încă versiunea sa cu 3 role, cu o roată colorată în partea de sus.

Jocul multiplayer Roata Norocului prezintă o bancă de mașini în care fiecare jucător primește propriul ecran. Ceea ce face jocul și mai interesant este ediția multiplayer în care oamenii pot juca runda bonus împreună, ceea ce intensifică într-adevăr aspectul jocului.

  1. Mega Fortune

Cu 5 role și 25 de linii de plată, slotul Mega Fortune al NetEnt a devenit foarte popular printre jucători, deoarece de obicei devine o sumă de milioane de euro înainte de a fi câștigat. Principalele simboluri de aici includ mașini de lux, iahturi și bijuterii scumpe, Mega Fortune este un joc de slot online care își justifică tema care vine cu cele mai mari jackpoturi de sloturi online vreodată.

Jocul oferă câteva caracteristici diferite care fac ca întregul joc să devină mai fascinant, cu toate acestea, de departe cele mai interesante sunt cele 3 jackpot-uri progresive diferite: Mega Jackpot, Major Jackpot și Rapid Jackpot. Există contoare pentru toate cele 3 care sunt afișate deasupra rolelor. Șampania este Scatter și dacă aterizează cel puțin 3 dintre ele simultan, veți declanșa runda bonus de rotiri gratuite. La fel, Roata norocului este simbolul Bonus și, dacă aterizează 3 sau mai multe simboluri succesiv de la stânga la dreapta pe o linie de plată activă, veți activa jocul Bonus.

5 recommended
comments icon 0 comments
3 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea unui român care a muncit șapte ani în Italia. S-a întors în România și a deschis o librărie în satul natal: ”Mi-a fost foarte dor de țară!”

-

Remus Ursache, un român în vârstă de 33 de ani, a plecat din România în urmă cu mulți ani și s-a stabilit în Italia, pe coasta Mării Mediterane. a visat, însă, să revină în țară și s-a întors ân satul său natal, acolo unde a deschis o librărie. În Italia, prim... Mai mult »

Victor Ionuț Radu, tânărul care a lăsat un venit de 4.000 de lire sterline din Scoția pentru a-și face o afacere în România: ”Nu regret că m-am întors. Cred că va fi bine!”

-

Victor Ionuț Radu, un tânăr de 33 de ani, care a lucrat opt ani în Scoția, a lăsat un venit de peste 4.000 de lire sterline pe lună și s-a întors în România, unde a pus bazele unei ferme moderne la Obârșia, județul Olt. Victor Ionuț Radu a devenit a devenit o ... Mai mult »