Viitorul Romaniei

Home » Viitorul Romaniei


Viitorulromaniei.ro este o revistă online cu reportaje, portrete și interviuri care își propune promovarea valorilor româneștiPlecând de la ideea  media autohtonă s-a îndepărtat de subiectele pozitive,

Viitorulromaniei.ro dorește  exploateze această nișă rămasă liberăîn care personalitățile, tinerele speranțe sau proiectele cu impact social  facă obiectul articolelor publicate. Am strâns în jurul nostru o echipă cu experiență în presă.  cei mai mulți dintre ei laureați cu premii naționale și chiar internaționale pentru demersurile jurnalistice, formată din Andrei CrăciunAlina Vîlcan, Andrei Udișteanu și alții.

Viitorulromaniei.ro este interesat de o arie largă de domenii, de la cultură la sport, științăeducație sau social. Dincolo de latura  jurnalistică, Viitorulromaniei.ro își propune o implicare socială activă prin organziarea unor evenimente dedicate olimpicilor școlari și acordarea, pe viitor, unor burse de jurnalism.

Bookmark
comments icon 1 comment

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !