Kasparov vine în premieră în România, unde va aborda mai multe subiecte

- - 32- 124 vizualizari

 

Pe 28 noiembrie, Garry Kasparov ajunge în premieră în România, unde va susține o conferința de presă.

Kasparov e considerat cel mai mare jucător de șah din istorie. La doar vârsta de 12 ani, acesta a devenit campionul de șah al URSS și campionul mondial U17.

La 22 de ani a devenit cel mai tânăr campion de șah din istorie, titlu pe care și l-a apărat de cinci ori: a rupt recordul de rating al lui Bobby Fischer, iar propriul său record a rămas neîntrerupt până în urmă cu 4 ani.

Pe parcursul conferinței, Kasparov va aborda mai multe subiecte, printre care studiile de caz asupra succesului gândirii strategice în afaceri, strategia politică sau progresele tehnologice care implică accelerarea procesului decizional la nivel uman.

“Inteligența artificială va transforma tot ceea ce facem și trebuie să facem progrese ambițioase în singurul domeniu în care roboții nu pot concura cu oamenii: să visăm la scară mare”, scrie Kasparov în ultima sa carte, conform profit.ro

32 recommended
comments icon 0 comments
124 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »