Bucureștenii vor putea folosi un singur bilet pentru RATB și metrou

- - 19- 31 vizualizari


Consiliul General al Municipiului București a aprobat proiectul care vizează mijloacele de transport în comun.

Cu 32 de voturi ”pentru”, noul sistem ar urma să fie implementat începând cu 10 decemebrie.

Cetățenii vor putea să călătorească cu metroul și autobuzul folosind același bilet:

Biletul unic valabil 60 de minute va costa 5 lei, cel de 10 călătorii a câte 60 de minute va costa 34 de lei, iar abonamentul de zi, nelimitat, va costa 17 lei.

„În etapa a doua ne dorim să existe și în ceea ce privește biletul, dar și abonamentul, un singur tichet cu care să se poată călători și cu metroul și cu autobuzul și un singur tip de abonament. După întâlnirea pe care am avut-o recent cu domnul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, am demarat atât ministerul, cât și primăria, toate procedurile interne și legale astfel încât să se poată implementa cât mai rapid. Suntem acum în fața unei decizii foarte importante pentru bucureșteni, care este cuprinsă în Planul de Mobilitate Durabilă ce a fost dezbătut și aprobat încă de anul trecut”, a explicat Gabriela Firea

19 recommended
comments icon 0 comments
31 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !