a
Fără categorie

Alege bijuterii în funcție de zodia ta!

- - 311- 89 vizualizari

Orice femeie iubește bijuteriile. Mai mult, mulți bărbați au început să ia în considerare din ce în ce mai mult purtatul bijuteriilor, în special dacă vorbim despre cele care corespund zodiei. Aceste bijuterii combină pietre prețioase și semiprețioase. Montate pe piele, fir, metale inoxidabile sau aur ori argint, bijuteriile ce corespund semnelor  zodiacale sunt întotdeauna foarte populare și în rândul celor care doresc să pună în evidență anumite aspecte ale personalității lor. Această tendință de modă corespunde cu siguranță și entuziasmului pe care unele persoane le au pentru astrologie.

 

Dacă această idee te seduce, nu evita bijuteriile care corespund semnelor zodiacale: inele, coliere, brățări, cercei, aur galben, alb sau roz sau chiar argint, înserat sau nu cu pietre prețioase sau semiprețioase, fiecare își găsește fericirea printre toate aceste creații foarte originale.

Lasă-te sedus și dacă te îndrăgostești de una dintre bijuteriile magazinului, o vei ști foarte repede. Nu trebuie să fii un fan al astrologiei pentru a-ți afișa cu mândrie semnul zodiacal pe o bijuterie sau pentru a purta piatra zodiei tale. Este, de asemenea, o modalitate de a-ți personaliza bijuteriile.

  1. Cumpără-ți bijuteria semnului zodiacal online

Alegerea bijuteriilor cu pietre sau semne ale zodiacului este de așa natură încât nu există probleme în a găsi o creație originală de care te vei îndrăgosti.

Fie că o alegi pentru tine sau este cadou, ține cont de metalul folosit, dar mai ales de pietrele prețioase și semiprețioase care împodobesc delicat bijuteria. Este o adevărată plăcere să ieși în evidență și să-ți afirmi personalitatea purtând o astfel de bijuterie. Apoi trebuie să te decizi asupra bijuteriei care te încântă cel mai mult și încă o dată selecția nu este întotdeauna ușoară: brățară, coliere, pandantive, cercei…

Dacă ești în căutarea unei bijuterii pe cât de originală, pe atât de trendy de oferit, bijuteriile cu pietrele zodiei sunt ceea ce cauți, mai ales dacă vorbim de magazine online specializate în comercializarea unor asemenea articole.

  1. Cât costă bijuteriile cu semne zodiacale?

Prețul unor asemenea bijuterii este variat, în funcție de metalele folosite, dar și de pietrele alese. Există unele pietre care se găsesc din abundență în natură, iar altele se găsesc mai greu. În plus, dacă vorbim de pietre prețioase sau chiar diamante (de exemplu, Berbecul are că piatră a zodiei diamantul), prețurile vor crește simțitor.

Însă, în general, piesele cu pietre semiprețioase sunt al prețuri acceptabile. Te vei îndrăgosti cu încredere de una dintre aceste bijuterii singulare și capricioase, pentru că indiferent de preț, în general, aceste bijuterii sunt de calitate mare. Putem spune că aceste comori sunt la îndemâna tuturor. De asemenea, multe magazine oferă garanții și adesea fiecare piatră prețioasă este însoțită de certificatul său de autenticitate.

Te poți trata astfel pe tine sau poți face fericită o persoană apropiată fără ezitare.

  1. Cum să porți bijuteriile cu pietre zodiacale

Acest tip de bijuterii poate fi purtat în toate circumstanțele. Le poți purta și la cumpărături, la serviciu și chiar, de ce nu, în timpul unei cine romantice. Eleganța lor discretă se potrivește cu toate look-urile tale, de la cele mai casual până la cele mai rafinate și sofisticate.

Și întrucât este o modalitate de a-ți afirma anumite trăsături ale caracterului tău și anumite fațete ale personalității tale, purtarea bijuteriilor cu zodii, definesc pe deplin stilul tău unic. De asemenea, îți permit să te conectezi cu oameni care au aceleași pasiuni și anume zodiile și pietrele zodiilor.

Poartă-le cu toate ținutele tale preferate. Dacă îți plac look-urile diferite sau care îți pun în evidență unicitatea, bijuteria cu semn zodiacal se potrivește de minune. Dacă ești mai degrabă o persoană ce preferă un stil clasic, vei aprecia astfel de bijuterii, pentru că vor aduce o mică notă de veselie care îți va însufleți ținuta și te va deosebi de ceilalți.

  1. Cum să alegi bijuteriile și semnele zodiacale

Evident, nimeni nu s-ar gândi să poarte alt semn decât al lui. Prin urmare, alegerea ta este foarte simplă. Apoi, totul este o chestiune de gust: brățară, colier, inel, pandantiv… Depinde de tine să decizi ce îți place să porți și unde preferi să pui bijuteria. Dacă ai o personalitate puternică, colierul sau pandantivul este pentru tine. Dacă ești mai discretă, cu siguranță vei prefera o brățară sau cercei cu pietre semiprețioase, de exemplu.

Dacă îți place aurul alb, platina sau argintul, vei apela la aceste metale care sunt foarte ușor de purtat în orice moment și care merg cu pietrele în tonuri mai reci. Dacă ești adepta aurului galben, atunci, fără ezitare, optează pentru o bijuterie cu pietre în tonuri calde.

În cele din urmă, această bijuterie va fi pusă în valoare de pietre destul de prețioase, semiprețioase sau care îi vor conferi un aspect foarte rafinat și de clasă. Din nou, le alegi în funcție de afinitățile tale cu anumite pietre, în funcție de zodie. Totuși, dacă te simți atrasă de o anumită piatră, nu îți interzice nimeni să o porți.

  1. Câteva sfaturi de final

Trebuie să știi că aceste bijuterii cu totul deosebite, cu o personalitate puternică, sunt purtate adesea ca un fel de talisman. Le porți fără să-ți pui întrebări, doar pentru că ai chef în acel moment precis. Se potrivesc la fel de bine cu blugii tăi preferați, dar și cu rochia ta drăguță. Principalul lucru de care să ții cont este să o combini bine cu celelalte bijuterii ale tale. În general, astfel de bijuterii sunt suficiente purtate singure, așa că evita să-ți supraîncarci look-ul.

La un inel cu piatră zodiacală, alege o brățară simplă. La un colier cu piatră zodiacală, preferă cerceii discreți etc. Totul este să nu încerci niciodată să porți prea mult și să favorizezi sobrietatea pentru a rămâne elegantă și șic în toate împrejurările.

311 recommended
89 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »