Polițistul erou ca i-a salvat viața unui om care s-a împușcat accidental

- - 20- 38 vizualizari


 

Povestea se conturează în comuna Săpata unde, în timp ce își curăța pușca de vânătoare, un localnic s-a împușcat accidental.

Primul ajutor i-a fost oferit de un polițist local, Daniel Cocioabă care, conform Adevărul, în 2010 a salvat viața unei femei, victimă a unui accident rutier, dând dovadă, și atunci, de perspicacitate și inteligență.

Omului a improvizat un garou din cureaua de la pantaloni, până la intervenția echipajului medical.

Pe mine m-au sunat de la Dispecerat, după ce dumnealui anunţase la 112 că s-a împuşcat. Am mers la faţa locului şi l-am observat în curte, pe pământ, conştient, cu arma lângă el. Atât mi-a spus, că s-a împuşcat. Nu am stat să-i cer detalii, i-am făcut un garou cu ajutorul curelei mele, apoi a mai venit cineva şi i-am mai făcut încă unul, pe care l-am pus deasupra. Rana era în zona genunchiului, una destul de urâtă. L-am întrebat dacă-i e frig, am pus nişte pături peste şi sub el şi am stat de vorbă. Omul se albise, săracul”, le-a povestit polițistul celor de la Adevărul.

În 2011, Daniel a primit titlu de polițistul anului și a fost avansat în grad.

20 recommended
comments icon 0 comments
38 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !