Medalii de aur şi argint la judo, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, de la Baku

- - 1- 2 vizualizari

Sportivii Barbara Hagianu şi Alexandru Matei au obţinut, miercuri, medaliile de aur, respectiv de argint, la judo, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku, potrivit News.ro.

Barbara Hagianu a obţinut medalia de aur la categoria 40 de kilograme, după finala cu Muberra Gunes (Turcia), după ce în semifinale a învins-o pe Ghjuliana Ballo (Franţa).

La rândul său, Alexandru Matei (categoria 50 kg) a disputat finala cu Nika Bachiashvili (Georgia), fiind învins, astfel că a încheiat cu medalia de argint.

Tot marţi, la categoria 44 kg, Anne Marie Brebinaru a pierdut meciul pentru bronz cu Marina Vorobeva (Rusia), în timp ce Ioan Dzitac (cat. 55 kg) şi Iasmina Covaciu (48) s-au clasat pe locurile 9.

România a mai obţinut două medalii până acum, tot aur şi argint, la lupte feminine.

La Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Baku, participă, între 21-27 iulie, un număr de 103 sportivi români, care au drept obiectiv câştigarea a 8-10 medalii.

Sportivii români concurează la cea de-a 15-a ediţie a FOTE la atletism, ciclism, gimnastică artistică, handbal, nataţie, judo, lupte, tenis şi volei.

comments icon 0 comments
2 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei