a

Românul care a plecat din Rahova și a ajuns să dea pe spate Hollywoodul: „ Se spunea că dacă ești țigan nu poți la Hollywood”

- - 287- 11330 vizualizari

Gilbert Costache era un copil modest care s-a născut în Rahova, dar care avea o ambiție uriașă de a ajunge cineva. Și a reușit, cu mari eforturi, să se afirme în lumea modellingului.

 

 

Un articol de Delia Marinescu pentru Vice

Astăzi, Gilbert are 30 de ani și este model la Hollywood. În 2015 a decis să facă această schimbare în viața lui fiindcă a ținut neapărat să demonstreze că nu contează de ce etnie ești sau unde te-ai născut, ci cât de bun poți fi pe un anumit domeniu.

„M-a revoltat toată partea asta în care se spunea că dacă ești țigan nu poți, că dacă ești român, nu poți la Hollywood. Pur și simplu m-a supărat foarte tare sistemul în care se spunea că nu poți să devii cine ești tu de fapt, cine e esența ta”, a spus Gilbert, potrivit Vice.

Pe lângă meseria de model, Gilbert este foarte pasionat și de actorie și se pregătește în acest sens.

Întrebat cum arată viața lui în New York, tânărul a răspuns că „Trei zile lucrez la Tiffany ca host, mai fac showroom pentru Armani, când au nevoie, și în rest mă duc la castinguri. Chiar de curând am avut un casting să fac un shooting cu Madonna. Nu m-au luat. Într-o zi obișnuită mă duc la sală, la yoga sau, dacă nu e iarnă, alerg în parc. Mănânc din trei în trei ore. Două zile pe săptămână am clase de actorie. Bine, sunt și spontan, dacă am un date sau un prieten mă cheamă la un film, dar în general am o disciplină”.

 

 

VICE.COM/RO

287 recommended
11330 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »