Românul care e specialist în IT, deși este nevăzător

- - 30- 181 vizualizari

 

Ștefan Moisei este nevăzător complet, dar asta nu l-a oprit să își urmeze pasiunea.

Ardeleanul a absolvit al doilea an de facultate cu o medie de 9.23 și a început să lucreze în domeniu, mai întâi, ca instructor.

Acesta a predat Tehnologia Informației altor zeci de nevăzători, pentru ca mai apoi să se angajeze programator la o companie de dimensiuni medii.

Moisei este un exemplu că absolut orice e posibil dacă îți dorești sincer și s-a înscris într-un proiect european pentru a-i ajuta pe alții să-i calce pe urme.

În urma câtorva interviuri, Ștefan s-a angajat de curând într-o firmă de programare cu peste 200 de angajați. Pentru care a atins diferite proiecte: de la site-uri și aplicații web, la telefoane mobile și computere personale.

Primul program dezvoltat de acesta l-a încheiat chiar în primul an de facultate și i-a adus premiul I la Sesiune de Coumnicări Științifice Studențești.

30 recommended
comments icon 0 comments
181 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »