Piesă de teatru caritabilă pentru elevii nevăzători

- - 23- 33 vizualizari


 

Teatrul Excelsior dedică reprezentații ale spectacolului ”Fluturii sunt liberi” cu scopul de a strânge fonduri pentru nevăzători.

Mai exact pentru finalizarea unor manuale care să-i ajute pe cei cu deficiențe de vedere și studiază în școli speciale.

În România nu există în prezent astfel de manuale pentru științele exacte: matematică, fizică sau chimie.

Manualele vor fi distribuite gratuit tuturor nevăzătorilor din școlile speciale:

”Am descoperit că statul nu le acoperă de fapt nici măcar manualele, că au doar câteva, pentru clasele mici, făcute din bani proprii. Nu-mi pusesem până atunci problema manualelor niciodată. Mi s-a părut absurdă lipsa de interes a statului și am hotărât să provoc eu schimbarea de care e nevoie, sau măcar să trag un semnal de alarmă”, a explicat actorul Alex Călin, care face parte din spectacol.

23 recommended
comments icon 0 comments
33 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !