Premieră la lupte: s-a întors cu medalie de la Moscova

- - 21- 51 vizualizari


Performanță excelentă pentru Mădălina Caia, care a impresionat la Cupe Europei pe Națiuni.

Competiția a avut loc la Moscova, iar Mădălina a participat la categoria de 60 de kilograme.

Sportiva e componentă a grupării CS Țara Bârsei și a devenit, în weekend, vicecampioană europeană. Este pentru prima dată în istorie când un reprezentant al României câștigă acest titlu la seniori.

Românca a pierdut în finală contra reprezentantei țării gazdelor, cunoscută ca o forță în domeniu. Anul acesta, Mădălina a cucerit și titlul de campioană balcanică

Lotul României a fost format din 10 luptătoare, coordonate de antrenorii Nikolay Stoyanov şi Petre Toarcă.

21 recommended
comments icon 0 comments
51 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !