a

Larisa Iordache, gimnasta româncă cu cele mai multe medalii la europene. Mesajul emoționant transmis de sportivă

- - 26- 24 vizualizari

Parcurs impresionant pentru România la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin, în Turcia. Larisa Iordache a luat două medalii de aur, la bârnă și sol și a devenit vicecampioană la sărituri.

La scurt timp, aceasta a făcut public un mesaj emoționant, în care a vorbit despre experiența de la Campionatul European.

„O poveste lungă spusă în câteva cuvinte…

Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmeszi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru că puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.

În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după âtata timp de pauză… cu greu mai speram la o revenire, însă…

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele… dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zambetul pe buze. Vă iubesc.

Să luptați mereu până la capăt și să faceți cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos”, a scris Larisa Iordache, pe Instagram, care a revenit în forță după trei ani de pauză, timp în care a suferit trei operații chirurgicale.

Larisa Iordache a urcat România pe podium de trei ori, duminică, la Campionatul European de la Mersin: de două ori cu medalia de aur și o dată cu medalia de argint.

Cu cele trei meladii câștigate duminică, Larisa Iordache a adunat în palmares 16 medalii și a devenit cea mai medaliată gimnastă a României la europene din toate timpurile. Le-a depășit pe Cătălină Ponor, Nadia Comăneci și Sandra Izbașa.

România a făcut senzație și la categoria de juniori, acolo unde Ana Maria Barbosu, de numai 14 ani, a cucerit 6 titluri europene. Echipa de junioare a reușit să aducă, după 28 de ani, aurul în Romania.

26 recommended
24 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »