Larisa Iordache, gimnasta româncă cu cele mai multe medalii la europene. Mesajul emoționant transmis de sportivă

-

Parcurs impresionant pentru România la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin, în Turcia. Larisa Iordache a luat două medalii de aur, la bârnă și sol și a devenit vicecampioană la sărituri.

La scurt timp, aceasta a făcut public un mesaj emoționant, în care a vorbit despre experiența de la Campionatul European.

„O poveste lungă spusă în câteva cuvinte…

Pentru că niciodată nu este prea târziu să îți urmeszi visul și să visezi la ceea ce îți dorești cu adevărat, doar trebuie să ai un impuls pentru că puterea din interiorul tău să iasă la suprafață.

În momentele în care mulți mi-au spus că nu voi reuși și începusem să cred și eu asta după âtata timp de pauză… cu greu mai speram la o revenire, însă…

Am trecut printr-un amalgam de sentimente, gânduri bune sau mai puțin bune, dureri și multe altele… dar cu toate astea familia mea a fost lângă mine pentru a-mi aduce zambetul pe buze. Vă iubesc.

Să luptați mereu până la capăt și să faceți cu drag acest sport, care nu este chiar ușor, dar este foarte frumos”, a scris Larisa Iordache, pe Instagram, care a revenit în forță după trei ani de pauză, timp în care a suferit trei operații chirurgicale.

Larisa Iordache a urcat România pe podium de trei ori, duminică, la Campionatul European de la Mersin: de două ori cu medalia de aur și o dată cu medalia de argint.

Cu cele trei meladii câștigate duminică, Larisa Iordache a adunat în palmares 16 medalii și a devenit cea mai medaliată gimnastă a României la europene din toate timpurile. Le-a depășit pe Cătălină Ponor, Nadia Comăneci și Sandra Izbașa.

România a făcut senzație și la categoria de juniori, acolo unde Ana Maria Barbosu, de numai 14 ani, a cucerit 6 titluri europene. Echipa de junioare a reușit să aducă, după 28 de ani, aurul în Romania.

comments icon 0 comments
0 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Răzvan, românul care a renunțat la un job bine plătit ca să fie voluntar: ”Când ştii că ai salvat un copil, uiţi de milioanele de la corporație!”

-

Răzvan Popa a renunțat la un job bine plătit într-o multinațională în urmă cu trei ani și jumătate. Astfel, acesta a ajuns voluntar la Medici fără frontiere, întrucât a decis să-și folosească abilitățile de ingier electric și coordonator de proiecte în slujba ... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Povestea unui român care a muncit șapte ani în Italia. S-a întors în România și a deschis o librărie în satul natal: ”Mi-a fost foarte dor de țară!”

-

Remus Ursache, un român în vârstă de 33 de ani, a plecat din România în urmă cu mulți ani și s-a stabilit în Italia, pe coasta Mării Mediterane. a visat, însă, să revină în țară și s-a întors ân satul său natal, acolo unde a deschis o librărie. În Italia, prim... Mai mult »