a

A fost declarat cel mai bun student român din Marea Britanie

- - 58- 251 vizualizari

 

Andrei Mărgeloiu, 20 de ani, e student în anul II la Facultatea de Informatică din cadrul UCL.

Acesta a fost desemnat săptămâna trecută drept cel mai bun student român din Marea Britanie.

În cadrul unei ceremonii a primit distincția ”Diploma Ambasadorului”, din partea lui Dan Mihalace, ambasadorul României în Regatul Unit.

„Au fost luate în considerare rezultatele academice din ultimul an şi este un semn de apreciere pentru munca depusă. Primirea unui astfel de premiu îmi dă două tipuri diferite de sentimente. În primul rând, mă face cu adevărat fericit şi recunoscător pentru că rezultatele obţinute pe parcursul anului au fost apreciate în această măsură. În spatele acestei diplome se află atât munca depusă la facultate, cât şi cea din liceu. În al doilea rând, îmi alimentează dorinţa de a îmi îmbunătăţi performanţele.

Sunt conştient de faptul că există mulţi studenţi extraordinari care ar fi putut fi în această poziţie. Prin urmare, premiul mă face să-mi dau seama câte lucruri trebuie îmbunătăţite şi munca implicată pentru a le dobândi. În plus, distincţia primită îmi confirmă că rezultatele obţinute până acum sunt trecătoare şi trebuie să mă străduiesc şi să planific următorii paşi”, a declarat Andrei Mărgeloiu, conform igj.ro

58 recommended
251 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de