a

Doi fotografi români vor merge pe jos 900 de kilometri, pentru o cauză nobilă

- - 59- 72 vizualizari

Doi tineri fotografi vor parcurge 900 de kilometri pe jos, din Franța până în Spania. Totul ca să strângă bani pentru Compartimentul de Boli Infecțioase Copii din Arad.
Cei doi vor încerca să convingă oamenii să doneze bani pentru unitatea medicală.

Este vorba despre Claudiu Negrea și Florin Ștefan. Cei doi spun că vor publica în fiecare zi câte o fotografie și câte o poveste de pe drum, iar la sfârșit vor face o expoziție de fotografii.

Cei doi fotografi vor să parcurgă distanța dintre Saint Jean Pied de Port, o localitate din sudul Franței și Fisterra, Spania, în 32 de zile. Şi-au propus să meargă 25 de kilometri, zilnic, pe jos.

Donații se pot face în continuare la numărul unic de telefon 8847 sau în conturile Asociației „Cetatea Voluntarilor”. Anul trecut, membrii săi au transformat complet primul etaj al secției. Cu 150.000 de euro toate saloanele au fost renovate și dotate cu mobilier, cuptor cu microunde, frigider și televizor.

Sursa: Digi24.ro

59 recommended
72 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »