a

Platforma creată de câțiva români pentru copiii de grădiniță. Printr-un click afli dacă și cât a mâncat sau a dormit copilul tău

- - 32- 236 vizualizari

Pentru că suntem în secolul comunicării rapide și al vitezei, câțiva părinți au gândit o platformă prin care pot discuta cu educatorii fără să fie nevoiți să folosească platforme precum WhatsApp sau Facebook.

Ideea a luat naștere în 2012, când doi dintre co-fondatori încercau să găsească o modalitate de comunicare mai rapidă între educatori și părinți.

Proiectul se numește Kiderpedia a primit și finanțare europeană de 132.000 euro.

În martie 2014 a fost lansată și prima varianta a platformei, iar în 2016 au fost lansate și aplicațiile de mobil pe care le pot folosi părinții (iOS și Android), potrivit ȘtirileProtv.

Produsul are forma unui SaaS (Software as a Service) Freemium, cu alte cuvinte există o versiune gratuită, cu 4 dintre cele mai utilizate module, dar și o versiune premium cu încă 10 module.

Accesul la aceste module se face pe bază de abonament lunar, în funcție de numărul de copii.

Cum funcționează aplicația? Vezi AICI

32 recommended
236 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »