a
Fără categorie

Alexandrina Halic, Nicu Alifantis, Marian Râlea şi Emilia Popescu, ambasadori ai campaniei UNITER „Artiştii pentru artişti” 2018

- - 20- 69 vizualizari

Alexandrina Halic, Nicu Alifantis, Marian Râlea şi Emilia Popescu sunt ambasadorii noii ediţii a campaniei naţionale „Artiştii pentru artişti”, lansate joi de Uniunea Teatrală din România (UNITER), în parteneriat cu instituţii de teatru din Bucureşti şi din ţară.

Cei patru ambasadori ai campaniei vor juca alături de sute de artişti şi vor transmite mesajul: „Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!”.

„În teatrul românesc simbolul lunii martie e altul. E luna când facem totul pentru artiştii noştri. E luna când sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului în modul cel mai firesc cu putinţă: pe scenă, în sala de spectacol, în spatele scenei, pentru a oferi un ajutor acelora care, din diferite pricini, au renunţat la misterul teatral pentru o vreme sau definitiv”, a transmis UNITER.

Cele 16 ediţii ale Campaniei „Artiştii pentru artişti” au însemnat sute de spectacole, mii de artişti implicaţi şi mii de spectatori.

În acest an, 47 de teatre din Bucureşti şi din ţară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie. În cadrul campaniei sunt programate 51 de reprezentaţii, încasările din vânzarea de bilete urmând să fie direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală.

20 recommended
69 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »