a

Juniorii români, spectacol la Openul Serbiei! Sportivii au obținut cinci medalii, între care una de aur

- - 23- 65 vizualizari

Sportivii români au scris istorie la Openul Serbiei destinat juniorilor, ce s-a desfășurat în perioada 24-28 septembrie 2019 la Zrenjanin. În cadrul competiției, sportivii români au obținut cinci medalii, una de aur, două de argint și două de bronz.

Finala probei de dublu masculin, juniori 2, la Openul Serbiei, a fost una românească, întrucât în ultimul act s-au întâlnit perechi Daniel Moldovan/Paul Szilagyi și Andrei Istrate/Horia Ursuț

Astfel, Andrei Istrate a obținut medalia de aur la simplu masculin, în timp ce Paul Szilagyi a luat bronzul la simplu masculin.

De asemenea, Irina Rus a obținut medalia de bronz la echipe feminin, juniori 1, în timp ce Daniel Moldova a luat medalia de aur, la dublu masculin.

Andrei Istrate a obținut aurul la dublu masculin.

23 recommended
65 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »