România a obținut trei medalii la mondialele de culturism și fitness

- - 5- 17 vizualizari

Stilul de viață sănătos devine o modă printre români, chiar și pentru cei peste 35 ani. La Mondialele de Masters de la Tarragona (Spania), tricolorii au cucerit un titlu mondial și au luat alte două medalii de argint.

Imnul „Deșteaptă-te Române!” a răsunat în Sala din Tarragona pentru Emil Giurgiu (categoria 40-44 ani ,sub 70 kg). Costin Ilinca (Men’s Physique, peste 50 ani) și Andrei Alexandrescu (40-44 ani, sub 80 kg) au cucerit argintul, potrivit știripesurse.ro

Fetele sexy cu mușchii au atras și ele privirile. România a avut 12 sportivi în Spania și s-a clasat pe locul 9 din cele 60 de națiuni prezente.

Președintele federației a fost lider de galerie la Tarragona pentru culturiști, dar și pentru Barcelona, echipa sa favorită. Gabriel Toncean, cel propus recent chiar pentru funcția de Ministru al Sportului, a asistat la super-show-ul lui Messi&Suarez contra Mallorcăi și a cântat cu patos imnul catalanilor.

Fost fotbalist la ligiile inferioare în tinerețe, șeful de la culturism și fitness spune că factorul fizic este acum predominant în sportul mondial în mileniul 3. „Messi este o mare excepție în lumea sportului, reușeste să compenseze prin tehnicitate și explozia nativă, lipsa unui fizic impresionant”.

România va organiza în octombrie 2020, la Targu Mureș, Campionatul Mondial pentru juniori.

5 recommended
comments icon 0 comments
17 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Mădălina, fetița pentru care cântă imnul României pe podiumurile lumii. Cum a ajuns să fie multiplă campioană națională, europeană și mondială la două sporturi

-

Are doar 16 ani, însă Mădălina se mândrește cu o mulțime de experiențe, care mai de care mai inedite. Este multiplă campioană națională, europeană și mondială la wushu și kempo și este fetița pentru care se ridică steagul și se cântă imnul României. A început ... Mai mult »