a

Silviana Petre Badea, managing director: ”Realizările profesionale ale unei companii sunt legate de oameni!”

- - 15- 47 vizualizari

Silviana Petre Badea este manager JLL România și consideră că realizările profesionale într-o companie care oferă servicii sunt legate de oameni.

În cadrul unui interviu, Silviana a mărturisit că a preluat conducerea biroului JLL din România și își dorește să consolideze echipa cu care lucrează, oamenii fiind cheia unei afaceri de succes, însă este important ca aceștia să se perfecționeze periodic

„Dezvoltă-te ca persoană, păstrează ceea ce te face «tu», respectă şi cere să fii respectată, păstrează-ţi curiozitatea, tenacitatea, creativitatea şi munceşte cu drag şi mândrie pentru ceea ce ţi-ai ales să faci, păstrează-ţi feminitatea şi foloseşte-te de puterea ei de a calma, de a relaxa situaţii, de a găsi soluţii, de a găsi căi alternative. Ai încredere în tine!”, a declarat ea, potrivit Business Magazin.

În ceea ce privește diferenţele dintre femei şi bărbaţi în mediul de afaceri, Silviana Petre Badea spune: „Cred că în Europa Centrală şi de Est nu ne putem plânge de lipsă de diversitate şi oportunităţi şi nici de discriminare. Comunismul, cu toate relele lui, a liberalizat şi încurajat femeile în câmpul muncii, iar eu sunt a patra generaţie de femei de carieră în familia mea, ceea ce arată că societatea românească acceptă şi încurajează femeile în funcţii de conducere încă de acum peste 70 de ani.

Văd mai multe avantaje decât dezavantaje în a fi femeie în mediul de afaceri, atât timp cât nu uităm că aceste calităţi şi însuşiri feminine ne conferă avantajul competitiv. Dacă încercăm să fim bărbaţi în corp de femei, vom eşua lamentabil. Trebuie să ne reamintim că suntem înainte de toate oameni între oameni şi apoi lideri, manageri, fiice, surori, prietene, soţii şi mame”.

15 recommended
47 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »