a

Ea e românca cu o avere mai mare decât cea a lui Beyonce, Madonna sau Jennifer Lopez. Cum a reușit Anastasia Soare să-și construiască un imperiu

- - 17- 184 vizualizari

Anastasia Soare are 62 de ani, este rimâncă și  se află pe locul 41 în topul America’s Richest Self-Made Women 2020, cu o avere estimată la 540 de milioane de dolari.

Anastasia Soare este mai bogată decât multe vedete internaționale precum Celine Dion (455 mil. dolari), Beyonce (420 mil. dolari), Lady Gaga (150 mil. dolari) etc. Mai mult, Anastasia Soare a reușit să surclaseze chiar și designeri celebri precum Donna Karan sau Vera Wang.

 

În 2019, antreprenoarea se clasa pe locul 21 în topul celor mai bogate femei care și-au clădit afacerea prin propriile forțe, înregistrând o avere de 1,2 miliarde de dolari. Anul acesta, mogulul cosmeticelor a coborât 20 de poziții în clasamentul Forbes. Nu e de mirare, mai ales că pandemia de COVID-19 a afectat foarte mult industria produselor de îngrijire și frumusețe.

Anastasia a ajuns în Statele Unite în 1989 și a construit un imperiu în industria de beauty, pornind de la o idee care i-a venit pe când lucra ca estetician în Los Angeles. Și-a dat seama că femeile nu acordau suficientă atenție sprâncenelor, așa că a brevetat o tehnică unică de conturare a acestora – the golden ratio. Ulterior a dezvoltat o gamă de produse de îngrijire și conturare a sprâncenelor, potrivit Alistmagazine.ro.

De la primul salon deschis în 1997 în Beverly Hills, dezvoltarea businessului a conti­nuat în 2000 cu lansarea primei linii de cosmetice special create pentru sprâncene, sub brandul Anastasia Beverly Hills, impunând astfel o ca­tegorie nouă pe piața cosmeticelor. În timp, gama de cosmetice a fost extinsă și cu alte categorii de produse, Anastasia Beverly Hills devenind un brand de cosmetice complet și complex.

Vedete de primă mână de la Hollywood i-au trecut pragul și apoi i-au devenit cliente fidele și prietene, printre ele: J Lo, Kim Kardashian, Eva Longoria și Sharon Stone.

17 recommended
184 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »