Primul român care câștigă o medalie la Europeanul de Tenis de Masă pentru persoane cu dizabilități

- - 31- 54 vizualizari

Campionatul European de Tenis de Masă pentru persoane cu dizabilități a avut loc în perioada 28-30 septembrie, în Slovenia, unde românii au surprins.

La individual, Bobi Simion a reușit să-l învingă pe Peter Rosenmeier, danez care e numărul 2 mondial și medaliat cu aur la Rio! Bobi a câștigat categoric, cu scorul de 3-1, după ce pierduse primul set (9-11, 11-8, 11-8, 12-10), și a terminat turneul pe locul 3, cea mai mare performanță din cariera sa.

”Erau cei mai puternici 26 de jucători din Europa. A fost foarte greu. Am făcut câte 2 antrenamente pe zi. Un antrenament durează în jur de 2 ore”, a explicat sportivul pentru ViitorulRomaniei.ro

Românul e în acest moment locul 11 în lume și se pregătește pentru preliminariile din Belgia care duc la Campionatul Mondial: ”Două zile de pauză am luat. Acum am început antrenamentul. Munca e cea mai importantă, din acest motiv am și reușit. Nu știu cât talent am, dar muncă și-a spus cuvântul. Și dorința de a-mi întrece limitele”, a punctat Bobi.

31 recommended
comments icon 0 comments
54 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »