Românul a fost premiat la Hollywood pentru un bestseller

- - 36- 182 vizualizari

 

Adi Dragoman, originar din Sibiu, a urmat un curs de bussines și dezvoltare personală în SUA. Imediat după absolvirea cursului, acesta a primit un mail prin care era invitat să scrie despre experiența sa în afaceri.

Nefiind scriitor, acesta a primit un deadline, ceea ce a făcut treaba și mai grea. După cum povestește chiar el, în trei nopți a reușit să pună pe hârtie povestea sa pentru: ”Craking the Code to Succes”.

Carte care a devenit best-seller peste ocean. Dragoman explică felul prin care a intrat în lumea afacerilor și a reușit să învingă falimentul.

”Am scris și despre schimbările din interiorul meu, dezvoltarea mea, pentru că de aici pleacă totul”, le-a povestit sibianul jurnaliștilor.

Omul de afaceri a fost premiat – în calitate de co-autor – în cadrul unei festivități de la Hollywood care viza antreprenori din întreaga lume.

36 recommended
comments icon 0 comments
182 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »