Românca de 7 ani care i-a impresionat pe chinezi cu talentul său

- - 29- 287 vizualizari

 

Fiica unor profesori din Cluj-Napoca, născută în SUA, a plecat împreună cu părinții în China, unde le-a cucerit inimile asiaticilor cu vocea sa.

Siena Vușcan a participat la mai multe concursuri televizate, pe modelul ”American Idol” sau ”X Factor” și, la doar 7 ani, a ajuns în fazele finale.

Româncă interpretează melodiile în chineză: ”Când am ajuns aici a fost un șoc pentru ea, din punct de vedere cultural. A vrut să învețe chineză pentru a putea socializa la școală, iar mai apoi a ajuns să ne dea nouă lecții”, a spus mama acesteia.

Deși născută și crescută în străinătate, Siena vorbește limpede limba română, precum și engleza.

Cei din juriu au fost extrem de impresionați când au auzit-o pe fetiță cântând cu ușurință în chinezeă, iar Siena are șanse mari să câștige competiția: ar fi pentru prima dată când la ”Go Talent” nu se impune un nativ.

29 recommended
comments icon 0 comments
287 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »