El este primul bucătar român care a primit această distincție

- - 31- 263 vizualizari


 

Născut în Bistrița-Năsăud, Bogdan Dănilă e primul bucătar român care a primit o stea Michelin.

A lucrat ani buni în Marea Britanie și a fost nominalizat în topul 30 al celor mai buni bucătari din lume cu vârsta sub 30 de ani.

Restaurantul Clocktower al hotelului New York a fost răsplătit pentru calitatea serviciilor și a preparatelor, primind o stea Michelin. Bogdan Dănilă este executive chef în hotelul britanicului Jason Atherton.

”Sunt extrem de mândru de român. Am știut că anul acesta e anul lui, cu un meniu puternic”, a declarat patronul pentru publicația The Caterer.

31 recommended
comments icon 0 comments
263 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !