Românca din Franța care face eșarfe cu motive românești: „Simt o imensă fericire și mă simt aproape de România”

- - 20- 224 vizualizari


Irina Dulgheru este cunoscută în Lyon, și nu numai, pentru creațiile sale deosebite. Este inginer de profesie, mamă a două fetițe și lucrează într-o multinațională.

Și-a lansat o afacere independentă, pe care a demarat-o pe 1 decembrie 2016. În București, eșarfele pe care Irina le face se pot găsi în magazinul My romanian store.

Eşarfele poartă povestea dorului ei de România:

“Un dor care bucura pentru ca realizând imprimeurile (desen de mâna, alegerea culorilor, aranjare pe computer), producând eu însămi eşarfele, vorbind despre ele în jurul meu, simt o imensă fericire şi mă simt aproape de România!”

A redesenat motivele care îi plăceau, s-a consultat cu prieteni şi cunoştinţele ei şi a început să creeze eşarfele Minunat by Irina.

Își dorește să extindă afacerea și în România. Plănuiește imprimarea și introducerea textilelor de casa (şervete şi feţe de masă), reeditarea si lansarea de noi motive cu specific românesc şi nu numai. Irina a ştiut mereu cã trebuie să păstreze legătura cu țara, idiferent dacă va lua decizia să se întoarcă sau nu.

“Această reuşită nu mi se datorează exclusiv mie, ci şi familiei, prietenilor, dar și cunoscuţilor cu care m-am întâlnit numai virtual!”

 

Sursă: repatriot.ro

20 recommended
comments icon 0 comments
224 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Lupescu Anca


Bookmark?Remove?

Sevda Memet, medic rezident, câștigătoarea celei mai importante burse MBA la Stanford: „Vreau să mă întorc în România și să creez un centru oncologic de top în Europa de Est”

-

Sevda Memet este medic rezident în Constanța, unde a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul  Universităţii Ovidius și a reușit să obțină o bursă MBA (Master of Business Administration) la Universitatea Staford din Statele Unite ale Americii.  Visează să în... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Medic stomatolog și mamă pentru mii de copii: „Nu poți iubi pe nimeni fără să te iubești pe tine. Nu poți împărți mâncare dacă tu nu ai suficientă pentru tine”

-

Este medic stomatolog, antrenor de dezvoltare personală, iar în timpul liber se ocupă cu activități de voluntariat. Are ochi strălucitori și o privire caldă. Zâmbește constant. Abia la finalul discuției am realizat că zâmbetul ei nu este condiționat de niciun ... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Istoricul Neagu Djuvara a murit la vârsta de 101 ani

-

Marele istoric român Neagu Djuvara a murit la vârsta de 101 ani, conform TVR. Neagu Djuvara s-a născut pe 18 august 1916 (după calendarul vechi; 31 august 1916, după calendarul nou), în București, într-o familie de origine aromână. Neagu Djuvara a devenit în a... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !