a
Fără categorie

Alexandru Dumbravă, românul care va traversa Atlanticul, de la est la vest, între două continente

- - 42- 214 vizualizari

Alexandru Dumbravă se pregătește de aventura vieții lui. Tânărul român vrea să parcurgă 8.000 de kilometri în 60 de zile într-o ambarcațiune cu vâsle.

Vrea să doboare recordul național și să traverseze Atlanticul, de la est la vest, între două continente. Va porni luni, alături de cinci străini, din Portugalia. Se pregătește intens pentru această călătorie, în fiecare zi petrece două zile în sala de forță pentru a își antrena picioarele.

Chiar la începutul acestei săptămâni, alţi 4 romani au reuşit să încheie cea mai grea cursa de anduranta din lume “Atlantic Challenge”. Au pornit din Insulele Canare şi au ajuns în Antigua în 38 de zile.

Alexandru Dumbravă: “Spre deosebire de Atlantic Challenge, e o cursă neasistată şi vom parcurge 8.000 km în loc de 5.000”

Cel mai dificil, spune el, va fi că va sta departe de familie timp de două luni, potrivit ȘtirileProTv.

Alexandru Dumbravă: ”În traversarea Mării Negre am primit mesaje pe telefonul satelit că avem o inundaţie acasă. Să fie bine şi să nu păţească nimic!”

Prin expediţia îndrăzneaţă, Alex Dumbravă vrea să strângă şi fonduri pentru MagicCamp, tabăra pentru copiii cu afecţiuni oncologice.

42 recommended
214 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Lupescu Anca


Bookmark?Remove?

Românul cunoscut în toată lumea drept omul care alină durerile. “De fiecare dată când plecăm în ţară şi ne întoarcem aici e un sentiment de parcă ţi se rupe ceva “

-

Se numește Constantin Tuleașcă, dar oamenii îl știu drept românul care vindecă suferința. Are 35 de ani, este neurochirurg și a găsit leacul pentru nevralgia de trigemen, adică durerile atroce din zona feței, asemănătoare cu electroșocurile. Constantin a studi... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Raluca Mureșan, omul care te face să vizitezi România, chiar dacă locuiești aici. A ajuns la New York cu 100 de dolari în buzunar: ”Mi-am demonstrat că se poate”

-

Raluca Mureșan este omul care te-ar face să vizitezi România, chiar dacă locuiești aici. Atât de frumos vorbește despre țara ei și atât este de bună în meseria de ghid turistic. A studiat și a muncit la New York, și a ajuns în America pentru că, spune ea, uitâ... Mai mult »