a
Fără categorie

Lucrarea unei artiste din Suceava, expusă la New York în cadrul expoziției The Art Box

- - 21- 157 vizualizari

Lucrarea ‘Eyes of Miles Davis Scope Vision’ realizată de artista  suceveancă Paula Şalar a fost selectată de un juriu internaţional pentru a fi expusă pe ecrane de mari dimensiuni în cadrul expoziţiei internaţionale ‘The ArtBox. Project New York’, ce se va deschide în luna martie la Stricoff Gallery New York.

„Sunt onorată să reprezint România ca artist plastic în SUA, pictura mea ‘Eyes of Miles Davis Acope Vision’ fiind selectată de un juriu internaţional de specialitate 2018”, a spus, marţi, Paula Şalar.

Paula  a arătat că pictura face parte din expoziţia personală ‘Eyes of Miles Davis’, primul proiect internaţional de asemenea anvergură artistică, ce cuprinde o sută de picturi şi desene, celebrând geniul artistic al muzicianului de jazz Miles Davis, având ca zonă de inspiraţie ‘Miles – Autobiografia’.

Totodată, Paula Şalar a menţionat că alte câteva lucrări din acest proiect artistic dedicat lui Miles Davis au făcut subiectul unui video- ‘La Rinascita della Fenice’, prezentat în Italia, în cursul lunii octombrie 2017, iar o altă lucrare a fost expusă pe ecrane de mari dimensiuni în Miami (SUA), în cadrul proiectului The ArtBox Project and Gallery 2016.

„Sunt în discuţii, pentru a pune la punct detaliile privind prezentarea expoziţiei în acest an în una dintre galeriile de artă din Long Island NY”, a mai spus Paula Şalar.

 

Agerpres.ro

21 recommended
157 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »