a
Fără categorie

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) înfiinţează o şcoală de educaţie artistică pentru copii

- - 19- 81 vizualizari

O şcoală unică de practici corporale şi educaţie artistică pentru copii va fi deschisă pe 19 martie de Centrului Naţional al Dansului Bucureşti.

 

Prima ediţie a „Şcolii performative pentru copii” se desfăşoară între 19 martie şi 15 iunie şi va consta în cursuri săptămânale şi activităţi opţionale de educaţie artistică. Ele vor fi susţinute de coregrafi, artişti vizuali şi pedagogi cu o bogată experienţă în zona dansului, a artei contemporane şi a artelor marţiale precum Aikido.

Cei care se înscriu până la 1 martie, beneficiază de o reducere de 10% din preţul taxei de participare, care este de 1.350 de lei, care poate fi achitată în trei rate lunare de câte 450 de lei – aproximativ 30 de lei pentru o şedinţă şi 50 de lei pentru un atelier. Taxa include toate activităţile opţionale menţionate.

De asemenea, în ultima lună, copiii vor pregăti, sub îndrumarea unui coregraf, o creaţie colectivă, care va integra elementele de mişcare cu care s-au familiarizat de-a lungul programului. Programul li se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani şi va avea un număr de 10-12 participanţi.

19 recommended
81 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »