O româncă, în topul celor mai tineri scriitori din lume. Prima carte, scrisă la 12 ani, a fost tradusă în 23 de limbi și vândută într-o țară în 20.000 de exemplare

- - 36- 1080 vizualizari

Au scris și publicat cărți înainte de a împlini 18 ani. Sunt scriitori geniali, iar o româncă face parte din ei.Se numește Flavia Bujor, este născută în România și stabilită în Franța. A scris prima carte la 12 ani, care a fost publicată când ea avea doar 14 ani.

„Profeția pietrelor” este o poveste despre trei adolescente care încearcă să îndeplinească o profeție veche.

Cartea s-a vândut în Franța în 20.000 de exemplare și a fost tradusă în 23 de limbi.

Românca se află într-un top al celor mai tineri scriitori din lume, alături de Nancy Yi Fan, o scriitoare chinezo-americană, născută în anul 1993, care a terminat primul roman la 12 ani. Cartea sa a devenit best seller în scurt timp, scrie Adevărul.ro

Alec Greven avea doar 9 ani când a scris cartea „Cum să vorbeşti cu fetele”. A găsit o editură care să îi publice cartea după ce a apărut la The Ellen Show. Alec Greven a apărut de asemenea la celebra emisiune The Tonight Show a lui Jay Leno.

Cea mai tânăra autoare publicată vreodată a fost americanca Dorothy Straight, a cărei primă carte, „How the world began“, a fost publicată în SUA în 1964, pe când ea avea doar 6 ani. Cartea fusese concepută iniţial ca o poveste pentru bunica sa.

36 recommended
comments icon 0 comments
1080 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !