Muzeul de Istorie din Prahova oferă locuri de muncă pentru adolescenţi pe perioada vacanţei

- - 10- 139 vizualizari

Adolescenţii care au împlinit vârsta de 16 ani şi vor să câştige bani în timpul vacanţei de vară pot merge să lucreze pe unul dintre şantierele deschise de arheologii din cadrul Muzeului de Istorie şi Arheologie din Prahova.

Pentru a fi admis în echipa arheologilor prahoveni nu este nevoie de experienţă sau de studii de specialitate în domeniu. Trebuie doar să fiţi apt de muncă, să aveţi vârsta minimă legală pentru a putea lucra Conform Codului Muncii în vigoare, adica 16 ani împliniţi, şi să vă doriţi să lucraţi în aer liber, într-un sit arheologic.  

Tinerii selectaţi vor fi plătiţi conform muncii prestate. Nu există un salariu fix, o sumă exactă, plata făcându-se la sfârşitul lunii, în funcţie de numărul de ore lucrate. 

Cei interesaţi se pot adresa arheologului Alin Frânculeasa sau la Muzeul de Istorie din Ploieşti începând cu data de 1 iulie. În judeţul Prahova se va lucra în această vară în cel puţin patru situri arheologice, în localităţile Târgşor, Budureasca, Soimeşti (Ceptura) şi Urlaţi.

10 recommended
comments icon 0 comments
139 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !