Conversaţii la Muzeul Cotroceni: Artistul Ştefan Câlţia, despre „Dansul puterii”

- - 14- 57 vizualizari


Artistul Ştefan Câlţia va participa la o întâlnire-eveniment în cadrul programului „Conversaţii la muzeu”, organizată pe 27 iunie, de la ora 19.00, la Muzeul Naţional Cotroceni.

Dialogul se va desfăşura sub titlul „Dansul puterii” îl va avea ca principal protagonist pe Ştefan Câlţia, unul dintre cei mai importanţi şi valoroşi pictori români contemporani. Jurnalistul Matei Martin va fi partenerul de discuţie al artistului.

Această ediţie are loc în contextul expoziţiei „Aici-Acolo. Estetica eternului acum”, deschisă până la data de 15 iulie, în Spaţiile Medievale ale Muzeului Naţional Cotroceni.

Publicul este invitat, în preambulul conferinţei, la un tur al expoziţiei, de la ora 18.30, unde va avea ocazia să admire şi o operă a artistului Ştefan Câlţia.

Expoziţia cuprinde lucrări semnate de artişti români importanţi care au creat în ţară şi diaspora, în ultimii o sută de ani.
Manifestarea se înscrie în calendarul evenimentelor pe care Muzeul Naţional Cotroceni le organizează în anul Centenarului.

Programul „Conversaţii la muzeu” a fost conceput pentru a evoca, prin intermediul unor discuţii deschise şi pline de substanţă, evenimente relevante din istoria noastră, momente speciale, proiecte şi idei despre evoluţia societăţii româneşti în acest veac.

14 recommended
comments icon 0 comments
57 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Radu Cotarcea, expert în debate și antreprenor în Budapesta: „Cel mai important este să nu cădem în capcana de a ne justifica lipsa de rezultate prin  mediul în care trăim!”

-

Radu Cotarcea a studiat psihologie și comportament organizațional, fiind și unul dintre cei mai de succes debateri din România. În vârstă de 29 de ani și originar din Sfântu Gheorghe, Radu a ajuns în 2013 în finala Campionatului Mondial de Dezbateri Academice,... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !