a

Sfaturi & Ponturi pentru jocurile ca la aparate din cazinourile online: chiar funcționează cu adevărat? (P)

- - 12- 322 vizualizari

Oricine își dorește să câștige atunci când joacă la cazinourile online jocurile la aparate favorite. Pentru început trebuie să știi că toate acele mituri cum că jocurile aparate 77777 pot fi manipulate sunt niște minciuni.

Toate jocurile ca la aparate 77777 online se bazează pe un sistem matematic bine configurat, care oferă într-o ordine aleatorie combinațiile câștigătoare (sistemul se numește RNG – random numbers generator). Există anumite ponturi care îți pot eficientiza șansele de a câștiga atunci când joci aceste jocuri aparate 7777, dar, nu există nicio strategie în momentul actual care să le garanteze jucătorilor că vor avea parte de câștiguri garantate.

Ar fi și imposibil, fiindcă existența unei astfel de strategii cu aplicabilitate universală ar conduce la falimentarea tuturor cazinourilor (atât online, cât și offline); ceea ce înseamnă că ponturile cu strategiile care îți asigură câștiguri garantat nu sunt decât niște minciuni. Dar, ceva-ceva tot este adevărat, așa ca este timpul să încercăm să aflăm care este partea de adevăr din tot ceea ce ai auzit până acum despre strategiile câștigătoare!

Pariază pe toate liniile de plată pentru a-ți crește șansele de câștig!?

Adevărul este că RNG-ul oferă ceva șanse în plus celor care mizează cu sume peste limita medie, dar, nu-ți garantează nimeni că vei câștiga jackpot-ul dacă faci acest lucru. Cel mai sigur este că vei rămâne fără bani de pariat, mai ales dacă ai un buget limitat. La fel de cert este că atunci când pariezi doar o singură sau maxim 2-3 linii de plată, o să te plictisești îngrozitor.

Nivelul de RTP influențează valoarea câștigurilor dacă mizez sume mai mari?

Teoretic, da, practic, nu s-a demonstrate, mai ales că în cazul anumitor jocuri ca la aparate, companiile producătoare nu prezintă valoarea RTP-ului. Sunt câteva jocuri aparate care oferă un nivel de 99% al RTP-ului, dar, raportat la suma pariată nu s-au observat creșteri semnificative ale câștigurilor. De aceea, atunci când joci la jocuri ca la aparate cu speciale, alege-ți acele sloturi care oferă în primul rând cât mai multe rotiri gratuite, care te vor ajuta să nu mai mizezi banii din propriul buzunar, ci pe cei oferiți de joc.

Politica de Money Management ajută atunci când pariezi la jocuri cu aparate?

Da, mai ales că nu trebuie să depășești niciodată limita de 7% din banca și să-ți păstrezi întotdeauna același ritm de pariere. Nu este recomandat să joci mai mult pe o anumită mână, dat fiind faptul că, în cazul în care vei pierde, vei avea tendința de a compensa, ceea ce va conduce, invariabil, la consumarea sumei rămase de pariat.

Chiar ajută să joc mai întâi jocuri ca la aparate gratis?

Desigur, fiindcă în acest mod vei învață regulile jocului, modul de formare a combinațiilor câștigătoare și vei observa care este nivelul de acordare al rundelor bonus și al apariției simbolurilor speciale pe ecran. În plus, nu uita că mecanismul jocului se comportă în același fel, fie că joci jocul ca la aparate gratis, fie că îl joci pe bani reali (RNG-ul nu face diferența).

Pentru a putea câștiga atunci când joci jocuri aparate 77777 trebuie să nu existe niciun fel de presiune, să nu te gândești la câștig ca la un scop în sine, ci mai degrabă, ca la o modalitate de a te relaxa. Joacă ca pentru tine, iar câștigurile nu vor întârzia să apară (chiar dacă va fi vorba doar despre relaxare și deconectare, ele vor fi garantate)!

12 recommended
322 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »