Prima comunitate a profesioniștilor de etnie romă „LikeRom”

- - 9- 52 vizualizari

Agenția Împreună te invită să te alături primei comunități a profesioniștilor de etnie romă – LikeRom. Campania începe cu poveștile a 10 profesioniști încrezători care aleg să-și spună povestea următoarelor generații de tineri.

Povestea ta poate ajuta și alți oameni să-și găsească chemarea! Dacă vrei să oferi inspirație și mândria de a fi rom, spune povestea ta pe www.likerom.ro și noi o să o dăm mai departe!

În societatea românească, mulți dintre romi sunt parte activă din economia și societatea românească. Priviți adesea ca „excepții” pentru minoritatea etnică din care fac parte, mulți dintre ei ajung să-și ascundă identitatea în speranța că nu vor fi marginalizați. Întrebarea este cum se raportează ei la societate? Și ce rol joacă etnia în viața lor?

În anul Centenar al României, ne propunem să aducem în atenția publicului o serie de oameni care contribuie zilnic la dezvoltarea țării, fiind mândri de apartenența lor etnică.

Platforma LikeRom își propune să faciliteze dezvoltarea unei comunități de profesioniști de etnie romă care influențează pozitiv societatea și care promovează bucuria diversității în fiecare domeniu de activitate.

Această inițiativă a Fundației Agenția Împreună a apărut și din nevoia de a oferi modele de urmat pentru tinerele generații. Ne dorim să promovăm 100 de profesioniști romi din toate domeniile, care își vor spune povestea parcursului lor educațional și profesional.

Anul acesta, LikeRom vă prezintă poveștile de succes a 10 profesioniști încrezători care și-au dorit să fie imaginea comunității și să inspire alți profesioniști să li se alăture.

VIDEO ambasadori LikeRom: https://youtu.be/Iq4e0WdWsm0

9 recommended
comments icon 0 comments
52 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Românul care a lucrat pe Wall Street și acum studiază Inteligența Artificală la Stanford: „Dacă ești proactiv și competitiv, America îți oferă numeroase oportunități!”

-

Alexandru Săvoiu este un tânăr pasionat de finanțe, motiv pentru care a ajuns ca după terminarea facultății să devină bancher pe Wall Street. Cu timpul, a realizat că inteligența artificială este domeniul viitorului, așa că va avea nevoie de cunoștințe în aces... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Bianca Costin, tânăra pasionată de programare care a făcut internship la Google: „Idealul meu e să lucrez mereu la proiecte în care cred, care pot avea un impact pozitiv în lume”

-

Bianca este o tânără pasionată de informatică și tehnologie A făcut un internship la Google și acum lucrează la un proiect numit Wellcode, care își propune să îi învețe pe tineri programare de la zero. Spune că, indiferent de zona geografică în care te afli, t... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !