Carpahian Adventure 2019, un altfel de concurs, o altă aventură în scop caritabil! Ce trebuie să știi despre competiție

-

Iubitorii de munte, sport și aventură vor avea șansa să ia parte la o competiție ieșită din comun. Este vorba despre Carpahian Adventure 2019, un concurs dedicat iubitorilor de munte, ce le oferă și posibilitatea de a participa la programe educative.

Competiția Carpathian Adventure 2019 este menită să pună la încercare capacitățile fizice, mentale, emoționale și psihice, precum și abilitățile de a lucra în echipă (flexibilitate, comunicare, leadership) a participanților, prin depășirea provocărilor si folosirea eficientă a resurselor mai sus menționate, conform unui comunicat remis eMunte.r

Conform emunte.ro, Carpathian Adventure 2019 se adesează oamenilor entuziaști, care știu să lucreze în echipe, întrucât se vor forma echipe de câte patru persoane, care se vor întrece într-o aventură în mijlocul naturii.

Carpathian Adventure este un eveniment caritabil de fundraising prin care se dorește obținerea unui sprijin financiar pentru programele de tineret ale Societății pentru Tineret Outward Bound. Astfel, toți cei care se înscriu în această competiție au posibilitatea nu numai să participe la un eveniment sportiv cu beneficii pentru sănătate în care își testează capacitățile proprii, dar și să sprijine participarea a mai mult de o mie de tineri la programe educative și de dezvoltare a personalității organizate de Outward Bound în condiții optime și de calitate superioară.Cu sprijinul primit organizația va crea și va echipa spații noi destinate programelor pentru copii.

Citește și: Leonard, de la Cassa Loco, a dat eterna și fascinanta Românie pe Andaluzia: „Aici lumea e relaxată, nimeni nu claxonează, nimeni nu se isterizează!”

Această campanie se va desfășura în data de 9-11 august, în Munții Gurghiului și împrejurimile localității Sovata, durata competiției fiind de 30 de ore, iar distanța de 90 de kilometri.

Pentru a ajunge la linia de sosire, echipele vor trebui să depășească numeroase probe outdoor, cum ar fi: tura montană, rapel, orientare, tură cu bicicleta, probe pe apă și diverse probe de echipă.

comments icon 0 comments
0 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Radu Păltineanu, primul român care a traversat continentele pe bicicletă, a primit titlul ”European Adventurer of the Year 2018”: ”Mă obligă să inspir prin poveștile mele!”

-

  Radu Păltineanu este primul român care a traversat continentele pe bicicletă, din Alaska -SUA până în Ţara de Foc – Argentina, după ce a pedalat peste 34.500 de kilometri într-o expediţie care a durat peste 3 ani, iar marți acesta a fost recompens... Mai mult »

Bookmark?Remove?

A renunțat la un job clasic pentru o afacere pusă pe picioare cu bani de la părinții care muncesc în străinătate! Roxana Aldulescu câștigă bani din castravetele amar: ”Nu e pretențios!”

-

Are doar 24 de ani, este din Făcăeni, județul Ialomița și se mândrește cu o afacere pe care a pus-o pe picioare de la zero, întrucât Roxana Aldulescu și-a dorit o carieră altfel, nu un simplu job într-o corporație. Roxana Aldulescu se mândrește cu un master în... Mai mult »