Succes pentru România! Andreea Grecu şi Ioana Gheorghe, medaliate cu aur la Cupa Europei

- - 3 vizualizari

 

Sportivele române Andreea Grecu şi Ioana Gheorghe au obţinut medalia de aur în proba de bob-2 feminin, duminică, la Koenigssee (Germania), în cadrul întrecerilor din Cupa Europei.

Româncele au fost cronometrate cu timpul de 1 min 42 sec 85/100, 51 sec 19/100 în prima manşă şi 51 sec 66/100, în a doua, potrivit Agerpres.

Pe locul secund au sosit franţuzoaicele Margot Boch/Carla Senechal, 1 min 43 sec 30/100, iar podiumul a fost completat de belgiencele An Vannieuwenhuyse/Sara Aerts, în 1 min 43 sec 39/100.

Echipajul german format din sportiva de origine română Maria Adela Constantin şi Theresa Leitz s-a clasat pe şase (1:43.82).

La cursă au luat startul 22 de echipaje, iar româncele Teodora Andreea Vlad şi Katharina Wick au încheiat pe locul 15 (1:45.24).

Tot duminică, România a obţinut un loc 5 la bob-4 masculin, Mihai Cristian Tentea, Raul Constantin Dobre, Cristian Radu şi Ciprian Nicolae Daroczi fiind înregistraţi cu timpul de 1 min 38 sec 75/100, la doar două sutimi de bronz, împărţit de Elveţia şi Letonia. Germania a ocupat primul loc, urmată de Rusia.

Într-o primă cursă de bob-4 desfăşurată sâmbătă, România, în aceeaşi componenţă, s-a clasat pe locul 12 din 22 de echipaje.

Vineri, Mihai Cristian şi Ciprian Nicolae Daroczi au obţinut medaliile de bronz în proba de bob-2 masculin.

comments icon 0 comments
3 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Mădălina, fetița pentru care cântă imnul României pe podiumurile lumii. Cum a ajuns să fie multiplă campioană națională, europeană și mondială la două sporturi

-

Are doar 16 ani, însă Mădălina se mândrește cu o mulțime de experiențe, care mai de care mai inedite. Este multiplă campioană națională, europeană și mondială la wushu și kempo și este fetița pentru care se ridică steagul și se cântă imnul României. A început ... Mai mult »