a

Un tânăr din Timișoara eliberează gratuit spații în spitale

- - 16- 568 vizualizari

ACONNECT, companie de Software și cu o divizie de Arhivă&Logistică&Depozitare pentru managementul documentelor anunță disponibilitatea de a sprijini spitalele din vestul țării cu eliberarea spațiilor de arhivă, în demersurile de combatere a răspândirii Covid-19 și de gestionare a spațiilor din spitale.

ACONNECT pune la dispoziția spitalelor din vestul țării infrastructura și resursele necesare pentru a manipula, transporta și depozita documentele acestora gratuit.

 Cel mai rău lucru în Italia este faptul că nu mai există spațiu în spitale pentru infectați și de aceea oamenii sunt îngrijorați. Dacă cineva își rupe piciorul sau se îmbolnăvește nu știe care este cel mai apropiat spital care îl poate ajuta, deoarece fiecare clădire este plină de pacienți afectați de coronavirus.

“Trăim o perioadă dificilă în care cooperarea dintre mediul privat și cel public poate salva vieți.   Compania ACONNECT, divizia de Arhivă&Logistică&Depozitare pune întreaga infrastructură și resursele necesare la dispoziția spitalelor din vestul țării pentru a elibera spațiile de arhivă gratuit.

Prevenirea riscurilor este prima etapă într-un management de calitate. Vedem în Italia cum saloanele spitalelor sunt deja pline cu paturi ocupate de pacienți în stare gravă – se chinuie să respire și se agață de piept și de tuburile care le pompează oxigen în plămâni. În aceste condiții, pacienții ajung să fie duși pe paturi mobile pe holuri și chiar în sălile de așteptare ale spitalului, din lipsă de spațiu.

Până în acest moment am eliberat aproximativ 1000 de metri liniari (peste 1.500.000 de file/documente) în doar 48 de ore de la o secție din cadrul Spitalului Județean Timiș. Toate serviciile de personal, transport,manipulare și depozitare au fost gratuite. Orice spital din vestul țării beneficiază gratuit de toate serviciile ACONNECT pentru următoarele 6 luni de zile. #CuToțiiÎnLiniaÎntâi.”, declară Gabriel Baba, General Manager la ACONNECT

16 recommended
568 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »