a

Cine este femeia care conduce operaţiunile unei companii cu venituri ce se îndreaptă spre 2 mld. lei: ”Echilibrul între birou și casă este condiție de reușită!”

- - 19- 34 vizualizari

Doina Vornicu este director al operațiunilor grupului ceh CEZ în România și e primul manager român care ocupă poziţia numărul doi ca importanţă strategică în organizaţie. Ea ocupă această funcție din 2014, iar pe parcursul acestor ani s-a implicat într-o serie de proiecte strategice care au ca obiectiv final transformarea companiilor din grup în companii smart.

Prin acest program, operatorul Distribuţie Oltenia îşi propune să gestioneze eficient cerinţele consumatorilor de energie, dar şi să reducă timpul de intervenţie când apar întreruperi de energie, sporind astfel gradul de confort. Dincolo de digitalizare, obiectivele mandatului său includ şi reducerea pierderilor de energie, creşterea productivităţii muncii şi a eficienţei proceselor, dar şi găsirea unor oportunităţi de afaceri complementare care să garanteze îndeplinirea indicatorilor financiari, potrivit businessmagazin.ro.

Doina Vornicu își dorește performanță la birou, însă este de părere că menţinerea echilibrului între birou şi casă este condiţia de reuşită a oricărui demers şi spune că a găsit mereu echilibrul în familie. ”Am regăsit această valoare în oamenii cu care lucrez de peste zece ani, iar faptul că împărtăşim aceeaşi înţelegere a noţiunii de echilibru se vede în atmosfera din companie şi în rezultatele noastre. (…) Deşi poate fi nespecific unei corporaţii, în grupul nostru acest tip de cultură este perceput imediat.”

Cu o carieră impresionantă, de aproape 30 de ani în domeniul energetic, în care a condus activități diverse, de la dezvoltare, investiții, relații cu clienții, marketing, audit, analiză și control la mentenanță, energie eoliană sau distribuția energiei electrice, Doina Vornicu este, în prezent, director de Operațiuni al Grupului CEZ în România.

19 recommended
34 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »