România a câștigat 20 de medalii la Campionatele Balcanice de atletism pentru juniori I

-

România a cucerit un număr de 20 de medalii la Campionatele Balcanice de atletism pentru juniori I, desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute, la Istanbul. Din delegația țării noastre au făcut parte și trei sportive sucevence, pregătite de antrenoarea Erzilia Țîmpău la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc și CSM Suceava.

Astfel, Talida Sfarghiu, care a fost votată de specialiști la începutul anului drept cea mai talentată atletă junioară din România, reușit să se remarce din nou, cucerind titlul balcanic în proba de 1.500 de metri, cu timpul de 4:27,20.

Mădălina Sîrbu a punctat pentru România prin două clasări pe podium, locul secund la 5.000 de metri și locul 3 la 3.000 de metri, în vreme ce Anca Moroșan a luat bronzul în cursa de 5.000 de metri.

„Țin să le felicit pe fetele mele pentru modul în care au reprezentat România la Balcaniadă. De asemenea, doresc să mulțumesc pentru sprijin Primăriei Câmpulung Moldovenesc și Consiliului Local, precum și sponsorilor GoldNutrition România, MOL România și Clinicii Neurokinetic, din Suceava”, a declarat antrenoarea Erzilia Țîmpău, potrivit monitorulsv.ro.

comments icon 0 comments
0 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Jocuri Casino pe care le găsești online

-

Jocurile de noroc și noțiunea de pariuri datează din Paleolitic, de dinainte de istoria scrisă. Oamenii au fost mereu atrași de risc și de aleatoriu. Așadar, ei s-au încrezut în noroc și în astre, de fiecare dată când au mizat bani sau bunuri, pentru promisiun... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Cine este femeia care conduce operaţiunile unei companii cu venituri ce se îndreaptă spre 2 mld. lei: ”Echilibrul între birou și casă este condiție de reușită!”

-

Doina Vornicu este director al operațiunilor grupului ceh CEZ în România și e primul manager român care ocupă poziţia numărul doi ca importanţă strategică în organizaţie. Ea ocupă această funcție din 2014, iar pe parcursul acestor ani s-a implicat într-o serie... Mai mult »