a

Fotografia româncei a fost premiată de către o publicație din Marea Britanie

- - 48- 109 vizualizari

Diana Buzoianu este grafic designer la Londra, iar pasiunea sa este fotografia.

De curând, publicația The Telegraph a premiat-o pe româncă pentru o fotografie făcută în Maramureș, în Fundătura Ponorului:

“Recent, am revenit în țară special pentru a vedea această zona mirifică, despre care doar auzisem că este aproape imposibil de ajuns și de găsit. Am avut plăcuta șansă de a fi ghidată de renumitul fotograf și un om mult îndrăgit de localnicii din Fundătura, Mircea Bezergheanu. Așa am ajuns să surprind aceste cadre de basm pe 12-14 octombrie, anul acesta”, a declarat Diana pentru National Geographic.

Diana are mai multe premii la activ și deja câteva expoziții de fotografie.

“Am fost plăcut surprinsă să văd răspunsuri pozitive la fotografiile mele, multe dintre lucrările mele sunt apreciate pe plan local, aici la Londra, în cadrul expozițiilor personale și în cadrul celor de la Institutul de Cultural Românesc. Alte fotografii au fost publicate în National Geographic, pe 1X.com Gallery, OneEyeland Gallery. Am câștigat locul 1 la Salonul Național de Fotografie Turistică de anul trecut, iar vara aceasta am fost premiată cu un Oscar la Festivalul Internațional de Fotografie din Vamă”, a completat românca

48 recommended
109 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de