Actrița Cristina Stamate s-a stins din viață la 71 de ani

- - 38- 103 vizualizari

 

La doar câteva zile de la decesul Stelei Popescu, care a zguduit lumea teatrului, Crstina Stamate a încetat din viață în această dimineață.

Actrița a fost internată de urgență joi, la Spitaul Floreasca: „Este venită la noi, pentru că i s-a făcut rău. Este în investigații. Are o patologie preexistentă importantă și, după ce o investigăm, stabilim dacă rămâne internată sau nu”, a explicat atunci Bogdan Oprița pentru Digi 24.

Conform comunicatului de presă emis de spital, aceasta și-a pierdut viața ”cu puțin înaintea orei 07:00”. Conform mai multor surse medicale, actrița era inconștientă când ajunsese la spital, suferind de mai multe afecțiuni și fiind internată la Secția de Terapie Intensivă a unității medicale.

În urmă cu doi ani, Cristina Stamate fusese operată pe cord deschis, intervenție constând în montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene.

Actrița a jucat în pelicule precum Grăbește-te încet (1981) sau Secretul lui Bachus (1984) și s-a aflat de sute de ori pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase.

Drum bun, Cristina Stamate!

38 recommended
comments icon 0 comments
103 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »