Calificare! România merge matematic în optimi după victoria cu Spania

- - 26- 75 vizualizari


 

România a reușit să se impună ieri în fața Spaniei, 19-17, și e calificată în optimile Campionatului Mondial de handbal feminin, care are loc în Germania.

Dacă ibericele au început mai bine, România a reușit să revină cu o Cristina Neagu într-o formă extraordinar.

Reprezentativa lui Ambros Martin a reușit să le învingă pe favorite, conducând la 2 goluri încă de la finalul primei reprize:

”A fost un meci de mare luptă, o arată și scorul. Vreau din tot sufletul să felicit fetele, au jucat până în ultimul minut. Apărarea a fost foarte bună, Iulia Dumanska a apărat foarte bine. Dacă primim puține goluri, cu siguranță că putem înscrie mereu cu unul mai mult.

Sunt foarte mulțumită de ce am realizat ca echipă. Dedicăm victoria suporterilor, care ne-au încurajat exemplar”, a declarat Neagu pentru Telekom Sport.

26 recommended
comments icon 0 comments
75 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de


Bookmark?Remove?

Schița primei rachete a fost găsită în România

-

  Pentru cei care nu știau, prima schiță a unei rachete în Europa a fost redactată de Conrad Rudoolf Haas, la mijlocul secolului al XIV-lea. Opera a fost redescoperită de către Doru Todericiu, în 1961, care a studiat cu atenție această schiță. Mai e cunos... Mai mult »

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !