a

Teatrul Mic – Nouă premiere şi 14 prezenţe în festivaluri, în 2017; trei spectacole noi, la începutul acestui an

- - 46- 168 vizualizari

Trei noi spectacole vor fi prezentate, la început de an, pe scena Teatrului Mic din Bucureşti, instituţie care a propus publicului, în 2017, nouă premiere şi care a participat la 14 festivaluri de gen.

Viaţa şi moartea lui Richard al II-lea”, după William Shakespeare, în regia lui Radu Iacoban, „Escu…”, după Tudor Muşatescu, în regia lui Doru Ana, şi „Scrisori de pe front”, după Mirela Florian şi Vlad Massaci, în regia lui Vlad Massaci, sunt cele trei proiecte care vor avea premiera la începutul acestui an la Teatrul Mic.

Proiectul Teatrul din Manual – care îşi propune familiarizarea liceenilor cu textele care alcătuiesc programa de Bacalaureat la disciplina Limba şi Literatura Română – va continua, în 2018, cu noi spectacole-lectură, la fel şi colaborarea cu UNATC, dar şi cu alte teatre, anunţă instituţia.

Biletele pentru spectacolele lunii ianuarie – „Vania şi Sonia şi Maşa şi Spike”, „Rendez-vous pe Lună” şi „Profesiunea doamnei Warren” – au fost puse în vânzare la casa de bilete a teatrului, dar ele pot fi cumpărate şi online, de pe teatrulmic.ro şi de pe site-ul bilet.ro.

În 2017, Teatrul Mic a prezentat nouă premiere, a avut 14 prezenţe în festivaluri (Festivalul Naţional de Teatru, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, FITCA, Festivalul Internaţional de Dramaturgie Contemporană de la Braşov, FestCO, TeenFest, Festivalul Tânâr de la Sibiu, Undercloud, Temps D’Image, Săptămâna Comediei, Ideo Ideis, Festivalul Zile şi nopţi de teatru la Brăila, Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi), un proiect de teatru educaţional pentru elevii de liceu, continuarea proiectului „5 licee – 5 teatre”, prezenţa în Cartierul Creativ, un nou regizor (Vlad Massaci) şi şase actori tineri angajaţi – Diana Cavallioti, Alina Rotaru, Oana Puşcatu, Vlad Logigan, Vlad Corbeanu şi Virgil Aioanei.

Sursă: Agrepres.

46 recommended
168 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Lupescu Anca


Bookmark?Remove?

Românul cunoscut în toată lumea drept omul care alină durerile. “De fiecare dată când plecăm în ţară şi ne întoarcem aici e un sentiment de parcă ţi se rupe ceva “

-

Se numește Constantin Tuleașcă, dar oamenii îl știu drept românul care vindecă suferința. Are 35 de ani, este neurochirurg și a găsit leacul pentru nevralgia de trigemen, adică durerile atroce din zona feței, asemănătoare cu electroșocurile. Constantin a studi... Mai mult »

Bookmark?Remove?

Raluca Mureșan, omul care te face să vizitezi România, chiar dacă locuiești aici. A ajuns la New York cu 100 de dolari în buzunar: ”Mi-am demonstrat că se poate”

-

Raluca Mureșan este omul care te-ar face să vizitezi România, chiar dacă locuiești aici. Atât de frumos vorbește despre țara ei și atât este de bună în meseria de ghid turistic. A studiat și a muncit la New York, și a ajuns în America pentru că, spune ea, uitâ... Mai mult »