a

Concurs: Cele mai frumoase fotografii cu Bâlea și Palatul de Vară al baronului Brukenthal, premiate cu o mie de euro

- - 47- 131 vizualizari

Cele mai frumoase fotografii cu zona turistică Bâlea Lac, inclusiv cu Hotelul de Gheaţă şi Palatul de Vară al baronului Brukenthal din Avrig, vor fi premiate cu o mie de euro şi vor fi expuse la începutul lunii martie, au anunţat, joi, organizatorii concursului fotografic.

Înscrierile în această competiţie au început joi şi se pot face până în 9 februarie, la adresa https://goo.gl/urWRK1.

„Marele premiu este de 1000 de euro, în timp ce locurile 2 şi 3 câştigă 200, respectiv 100 de euro. Cea mai interesantă fotografie va fi răsplătită, la rândul ei, tot cu 100 de euro. Concursul va fi jurizat de fotografii Dragoş Asaftei, Vlad Eftenie şi Sebastian Marcovici”, se arată în comunicat.

Fiecare concurent trebuie să înscrie în concurs un set de 10 fotografii ce au ca temă Hotelul de Gheaţă şi împrejurimile de la Bâlea Lac şi un set de 10 fotografii cu Palatul de Vară al baronului Brukenthal din Avrig. Fotografiile vor fi expuse în cadrul unei expoziţii ce va avea loc la Palatul de la Avrig, la începutul lunii martie.

Agerpres.ro

47 recommended
131 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »