a
Fără categorie

Este manager într-o firmă de IT și voluntar pe Ambulanță. Pasiunea lui Adrian este să salveze vieți

- - 26- 237 vizualizari

Când nu e în firma la care lucrează ca manager, pe Adrian îl găsiți pe stradă, acolo unde merge cu echipa de voluntari de la Ambulanță.

Adrian Manu ocupă a doua poziţie în compania pe care o consideră a doua casă. Ziua îi este împărţită între şedinţe cu colegii, mail-uri şi interviuri cu potenţialii subalterni. Are în jurul lui o întreagă echipă pe care o inspiră.

„Îmi place că pot să fac o diferenţă pe partea umană mai ales, îmi place că pot să mă implic personal în relaţia cu toţii colegii mei, îmi place că pot face o diferenţă faţă de alţi manageri.”

„Întotdeauna ne pregătim pentru ce e mai rău, ne gândim ce echipamente avem nevoie să luăm cu noi, care ar fi abordarea, în funcţie de diagnosticul prezumtiv şi ne gândim ce-ar putea să fie deosebit faţă de standard.”

O femeie de 64 de ani, cu diabet, are nevoie de ajutor. Tomiţa Jianu, asistentă SABIF: „A învăţat foarte repede şi chiar ne lipseşte când nu este, ne-ajută foarte mult, întotdeauna pe ambulanţă un om bine pregătit în plus pe echipaj este foarte binevenit.”

După investigaţii rapide, medicul constată că femeia nu are nevoie de internare. Dar noaptea este abia la început. La fel şi misiunea lui Adrian: „A salva o viaţă este un sentiment unic.”

26 recommended
237 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »