a
Fără categorie

Povestea tristă a lui Save, românul care a ajuns în semifinala Eurovision. A fost abandonat de mama sa într-un orfelinat

- - 26- 262 vizualizari

Stelian Savu are 27 de ani și a devenit cunoscut datorită vocii sale. Nu mulți știu că artistul are o poveste de viață tristă, fiind abandonat într-un orfelinat.

A crescut într-un centru de plasament de la 4 ani, iar acum va intra în cea mai importantă competiție a vieții sale. Se luptă pentru a reprezenta România la cel mai mare concurs internațional de muzică.

Save s-a născut în Câmpia Turzii, judeţul Cluj, în iunie 1990, iar când avea 4 ani a fost abandonat de mama sa într-un orfelinat.

Situaţia de acasă nu era prea bună. Tatăl murise, mai avea patru fraţi, el fiind cel mai mic, iar mama a luat decizia să îl dea în grija altora.

Acum, ca adult, Save spune că a fost o adevărată binecuvântare că a ajuns în orfelinat, potrivit jurnaliștilor Libertatea.ro

„Am ajuns în centrul din Braşov din noroc, alături de alţi o sută de copii. Pentru mulţi este mai bine în centru decât acasă. Eu am fost binecuvântat să cresc acolo. A fost mâna lui Dumnezeu! Cei de acolo au avut mare grijă să fim crescuţi frumos, nu ne-a lipsit nimic, am avut foarte multe activităţi…

În copilărie eram foarte timid şi foarte neîndemânatic. Unde mă puneai, acolo stăteam. N-am fost aventuros, nu intram în conflicte, n-am fost un copil problemă. Învăţam bine şi de mic mi-am dat seama că am înclinaţii artistice. Ştiam de atunci că vreau să fiu în zona asta“, povesteşte Save, pentru aceeași sursă.

Citește materialul integral pe Libertatea.ro

 

26 recommended
262 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »