Fără categorie

Doi fotografi români se numără printre câştigătorii competiţiei „We are all explorers“ organizată de National Geographic

- - 10- 76 vizualizari

Printre cele 23 de fotografii declarate câștigătoare de către competiția „Wr are all explores”, organizată de National Geographic, se găsesc și cele surprinse de fotografii români Paul Vlad Epure și Cătălin Urdoi.

Am concurat la acest assignment cu trei fotografii, iar cea declarată câştigătoare este realizată în Salina Turda – Poarta spre inima Transilvaniei – având în prin plan Lacul sărat al salinei. Fotografia are şi o poveste interesantă. Aşa putem noi fotografii să ne promovăm România noastră minunată, ăsta este aportul pe care îl aducem promovării brand-ului de ţară (..) Sunt mândru că sunt român în România mea şi am să evidenţiez aspectul ăsta în toate poveştile pe care le voi scrie prin fotografie”, a declarat fotograful Cătălin Urdoi.

Cătălin Urdoi este un fotograf freelancer din Rădăuţi, judeţul Suceava, a cărui muncă este extrem de apreciată în România şi peste hotare. Mai multe fotografii de-ale sale au ajuns în celebra publicaţie National Geographic.

Acesta consideră că cel mai minunat premiu este că acela că şi-a găsit pacea şi liniştea în fotografie, bucuria de a surprinde şi de a dărui ce e frumos. Proiecte are mai multe, dar cel mai drag îi este să motivez lumea spre fotografie, să încurajeze pe cel lângă el să îşi depăşească condiţia, să ia un aparat foto în mână şi să redescopere că lumea din jurul lui este minunată.

Adevărul.ro

 

Foto: Cătălin Urdoi

10 recommended
comments icon 0 comments
76 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Viitorulromaniei are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !