a
Fără categorie

Bucureştiul fotografiat de pe acoperişuri la ediţia a zecea a workshopului „Walk & Shoot”

- - 18- 70 vizualizari

Un workshop de fotografie coordonat de Cornel Lazia va aborda Bucureştiul de pe acoperişuri, în special zone precum Dorobanţi, Pantelimon, Calea Victoriei, 13 Septembrie, pe 23 şi 24 februarie.

Ediţia a zecea a workshopului de fotografie „Walk & Shoot” va debuta vineri 23 februarie, de la 16.30 până la 18.00, sesiune teoretică şi şedinţă foto de la punctul de observaţie de pe blocurile Asmita Gardens.

Sâmbătă, 24 februarie, de la ora 8.00 până la, aproximativ, 20.00, vor fi organizate şedinţe foto de la ultimul etaj sau de pe acoperişurile unor clădiri înalte

Istoriile zonelor fotografiate vor fi relatate de doi povestitori.

Toate şedinţele foto vor fi de la ultimul etaj sau de pe acoperişurile unor clădiri înalte din Bucureşti.

„Punctele din care se va fotografia sunt greu accesibile/ complet inaccesibile publicului larg – ceea ce vă garantează fotografierea unor panorame rar întâlnite. Încheiem workshopul cu o sesiune de selectare şi analiză personalizată din partea fotografului coordonator şi tips&tricks de postprocesare”, anunţă organizatorii.

Taxă de participare este de 600 lei+TVA. Aceasta include: transport între punctele în care vor avea loc şedinţele foto; acces exclusiv pe diferite clădiri din Bucureşti; morning coffee; apă pe tot parcursul traseului; coordonare şi sprijin individual din partea fotografului Cornel Lazia; aproximativ 14 ore de workshop; ajutor în selecţia fotografiilor, analiză şi feedback personalizat din partea lui Cornel Lazia; doi povestitori care vor însoţi grupul şi vor relata lucruri interesante din istoriile locurilor de pe traseu.

Echipament minim necesar: aparat foto/ un telefon deştept cu o aplicaţie foto care să permită şi nişte setări manuale, haine groase, ghete comode.

News.ro

18 recommended
70 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »