a

Ei sunt sportivii din Bârlad care au obținut 17 medalii, 12 din aur și cinci de argint, la ”Tomis BJJ Open”

- - 28- 785 vizualizari

Cei 17 sportivi legitimați la „Fight Club Titans” Bârlad, care au participat, în weekend, la competiția de arte marțiale „Tomis BJJ Open”, găzduită la Constanța, au urcat pe podium, reușind să cucerească 17 medalii, dintre care 12 de aur și cinci de argint.

Cei mai buni luptători din țară și-au dat întâlnire sâmbătă, 27 iulie, în cadrul celei de-a V-a ediții a competiției „Tomis BJJ Open”, desfășurată în Sala Sporturilor din Constanța. Concursul a reprezentat a treia din cele patru etape ale Campionatului de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League, la start înscriindu-se 39 de cluburi din întreagă țară, dar și din alte cinci țări. În total, pe suprafața de luptă au intrat aproape 400 de sportivi, pe mai multe categorii de vârstă și greutate. Printre cluburile participante s-a numărat și „Fight Club Titans” Bârlad, care s-a înscris cu 17 sportivi. Toți au demonstrat că au muncit mult și au reușit să se impună în fațaadversarilor de pe suprafața de lupta, în final fiecare revenind acasă cu câte o medalie. În total, barladenii au cucerit 12 medalii de aur și 5 de argint.

Astfel, clubul bârlădean a obținut medalii de aur prin următorii sportivi: Mihai Gheghici (categoria -23 kg), David Codreanu (-23 kg), Darius Camenic (-26 kg), Darius Negrescu (-27 kg), Cosmin Boghiu (-38 kg), Denis Mocanu (-34 kg), Dan Andrei Rusu (-37 kg), Alberto Diea (-50 kg), Alexandra Tibuleac (-48 kg), Andreea Papuc (-40 kg), Iulia Dumitru (-48 kg) și Nicoleta Stoian (-52 kg). Iar medaliile de argint au fost cucerite de sportivii Răul Român (-24 kg), Vlad Codreanu (-72 kg), Laura Toma (-52 kg), Darius Dariescu (-48 kg) și Andreea Diaconu (-44 kg).

Icon România, organizație din care face parte și «Fight Club Titans» Bârlad, a ocupat locul al doilea pe echipe la Cupa «Tomis BJJ Open». Sportivii care au obținut nu mai puțin de 17 medalii, dintre care 12 de aur și cinci de argint nu vor intra în vacanță, ci se vor pregăti pentru «ADCC România Open Championship”, ce va avea loc pe 31 august, în Sala «Apollo» din București, dar și pentru Cupa României la BJJ, ce reprezintă a patra etapă a Campionatului de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League și care va avea loc pe 19 octombrie, tot în București.

28 recommended
785 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »