a

Polițist din vestul țării, medalie de bronz la un concurs internațional organizat în China: ”Este rezultatul muncii și perseverenței de ani de zile!”

- - 28- 16 vizualizari

Un polițist din județul Arad a reușit să obțină o performanță remarcabilă, în cadrul unui concurs organizat în China. Mai exact, omul legii a obținut medalia de bronz la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor 2019, care s-au desfășurat în China.

„Daniel Raul Lazăr s-a născut într-o familie frumoasă, ascultând poveștile tatălui său de la primele antrenamente de judo. A crescut frumos și a devenit, ca tatăl lui, polițist. A ales cariera de polițist pentru că niciodată nu și-a dorit să fie altceva, nicio opțiune din viața civilă nu l-a convins că altul ar fi drumul său. A crescut cu sport, și prin sport a ajuns unul dintre arădenii cu care ne mândrim atât în țară cât și în străinătate. Ultima lui cucerire este medalia de bronz (judo, 66 kg) la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor din China, desfășurat acum puțin timp în Chengdu, Sichuan”, a informat IPJ Arad.

Iar Daniel Lazăr nu este la prima victorie, întrucât el a mai obținut medalia de bronz la Jocurile mondiale ale polițiștilor și pompierilor în anul 2017, la Los Angeles, argint la jocurile europene din 2016 – Spania; campion latino-american în 2018 – Panama.

”Orice poziție de pe podium este rezultatul muncii și perseverenței de ani de zile, un dram de noroc și o zi bună”, a spus Daniel Lazăr. De câțiva ani, polițistul sportiv din Arad a început pregătirea pentru unifight, un sport derivat din judo.

28 recommended
16 vizualizari
bookmark icon
Alte articole de

Viitorul Romaniei


Bookmark?Remove?

Povestea profesoarei care a schimbat sistemul de învățământ din România. Violeta Dascălu: „Sistemul permite multe lucruri dacă vrei. Poți să te plângi sau poți să le faci”

-

Violeta Dascălu, directoare din anul 2008 a Școlii Generale ”Ferdinand I” este una dintre puținele persoane care încearcă, într-adevăr, să schimbe fața învățământului din România, impunând proiecte alături de ONG-uri și instituții de stat. Poartă o dragoste de... Mai mult »